Cine era tânărul care s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București. Băiatul, incoerent în timpul negocierilor

Negociatorii au asistat neputincioși, din nou, la pierderea unei vieți omenești, la doar câteva zile după măcelul din Onești, când un bărbat a ucis doi muncitori nevinovați pe care-i luase ostatici.

De data aceasta un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a urcat pe acoperișul unui cămin din Vitan, în Sectorul 3 din București, și s-a aruncat în gol în ciuda faptului că la fața locului au ajuns trei negociatori.

Tânărul a fost resuscitat zeci de minute, însă medicii au declarat într-un final decesul, individul fiind de neînduplecat în comiterea actului de suicid și pe fondul consumului de droguri.

Cine era tânărul care s-a sinucis în București

Cine era, însă, tânărul care a decis să se sinucidă la doar 22 de ani? Conform Antena 3, băiatul era născut în 1998 și era un cunoscut consumator de droguri. Sursele vorbesc despre faptul că acesta se afla în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor.

Cu toate acestea, a știut să blocheze fereastra de acces în momentul în care polițiștii au încercat să-l salveze. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind excusă ipoteza alunecării.

Tânărul ar fi fost abandonat de părinți și a locuit până la 14 ani într-un sat din apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în București în zona Floreasca. Apropiații susțin că a lucrat ca recepționer și a început să consume droguri în primul an de facultate. …https://www.fanatik.ro/cine-era-tanarul-care-s-a-aruncat-de-pe-acoperisul-unui-camin-din-bucuresti-19455682
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ