Cine este Bîca Iulian Mihail, candidatul de pe locul 1 pe lista PNL pentru Senat?

Iulian Bîca

PREZENTARE… Iulian Mihail Bîca, candidatul PNL pentru Senatul României, a fost ofițer activ în cadrul Ministerului Apărării Naționale, activitatea sa fiind strict legată de municipiul Bârlad și de județul Vaslui. Amintim faptul că Iulian Mihail Bîca a fost consilier local al Partidului Național Liberal (PNL) în perioada 2016-2017, a fost director al Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad (DAPPC) 2017-2018. Din 2019 până în prezent a fost consilierul personal al primarului Dumitru Boroș.

Pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, Bârladul are un candidat PNL în Senatul României

La alegerile locale din septembrie 2020, Iulian Mihail Bîca, a fost director de campanie, alegeri la care PNL a obținut un scor câștigător la toate cele 4 categorii de alegeri. În Parlamentul României dorește să contribuie la schimbarea propusă de PNL, prin modificarea sau implementarea legilor care să asigure României o nouă imagine pe continentul european.

Pentru județul Vaslui, consideră că este esențială atragerea de fonduri europene, fonduri prin care se vor asigura modernizarea și dezvoltarea zonei, îmbunătațirea condițiilor de viață a vasluienilor.

“De ce am ales să candidez pentru Senat? Care sunt cele mai mari motivații ale mele?

Am făcut acest pas cu deplină convingere că voi reuși, alături de colegii mei din Partidul Național Liberal, să contribui la elaborarea acelor legi care pot să asigure funcționarea statului român în cadrul Uniunii Europene și NATO – realizări semnificative, istorice, pentru modernizarea/dezvoltarea țării noastre. Sunt la vârsta la care pot și trebuie să întorc societății ceea ce aceasta mi-a dat. Să folosesc ceea ce știu. Să fac ceea ce este necesar. Să fac tot ce pot și tot ce este posibil. Pentru că și județul Vaslui și municipiul Bârlad pot avea zone de dezvoltare industrială, infrastructură de drumuri, școli și spitale moderne, apă și canalizare. Trebuie doar să privim spre viitor. Să nu ne mai întoarcem în trecut și să dărâmăm zidul care ne desparte de zonele dezvoltate. În administrație am învățat un lucru: problemele cetățenilor sunt, de fapt, ale celor care îi reprezintă! Iar în ultimii ani am aflat multe din aceste probleme. Ele pot fi rezolvate doar prin activitate parlamentară.

Voi fi în permanent dialog cu cetățenii dar și cu instituțiile publice din județ, pentru rezolvarea tuturor problemelor, conform competențelor legale, printr-o platformă online ce va permite comunicarea directă cu tot județul Vaslui” , a răspuns pentru cei interesați Iulian Mihail Bîca.

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, COMANDAT DE PNL VASLUI ȘI REALIZAT DE SC VREMEA NOUĂ SRL. COD MANDATAR: 21200025.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ