spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Cine este fetita care a câstigat ultima editie Next Star! (foto, video)

- Advertisement -

CINE ESTE ROSE MARIE Practicã artele martiale din clasa a patra si în curând va obtine centura neagrã. I-ar plãcea sã cãlãtoreascã, sã vadã obiceiuri si locuri noi, dar cel mai bine se descurcã la capitolul muzicã. Talismanul ei norocos este o icoanã primitã în dar de la un preot foarte impresionat de talentul sãu, dupã ce a vãzut-o la „Next Star”. Sigur îi va purta noroc! Pânã una-alta, Rose Marie Lanciu este un copil obisnuit care, în afarã de a fi vedetã, se luptã cu geografia la scoalã, unde a avut de înfruntat o „vajnicã” profesoarã, ce nu acceptã „vedetele” care nu stiu perfect geografie, a trecut cu bine peste acest hop si acum a ajuns în clasa a opta. Maria, cum îi spun apropiatii, este însã îndrãgostitã iremediabil de muzicã si vrea sã facã o carierã care sã o ducã pe scenele renumite ale lumii. Vasluienii o pot vedea si asculta life duminicã, 15 iunie, la orele 19.00, în Parcul Copou, unde are loc o actiune la care vor cânta copii de la Scoala de canto Soul Music Art din Bârlad, condusã de prof. Dragos Gheorghiu.

„Bunã, sunt Rose Marie Lanciu, am 12 ani si sunt din Bârlad”, asa a sunat prezentarea simplã pe care Rose Marie- câstigãtoarea ultimei editii a show-ului „Next Star” de la Antena 1, si-a fãcut-o pentru finala concursului. Mica vedetã din orasul rulmentilor, elevã la Scoala „Iorgu Radu” din Bârlad, în clasa a VII- a, a început sã practice artele martiale din clasa a IV- a si a crezut cã ãsta este viitorul ei. Are centura maro si urmeazã sã dea examenele pentru centura neagrã. Dupã ce a câstigat Next Star, ea a declarat: „Am vrut sã nu fiu vedetã care dã autografe numai în tara noastrã, vreau sã cãlãtoresc, sã vãd ce fel este lumea, ce fel de oameni sunt prin alte pãrti”, a spus ea. Fata noastrã si-a descoperit talentul acum un an. Nici nu stia cã are voce. „Am avut o doamnã profesoarã, Liliana Mironescu, care a murit. Ea mi-a zis cã am voce si m-a recomandat domnului profesor care venise cu flyere prin scoalã. Sora mea a luat un flyer si l-a adus acasã. M-am gândit la ce mi-a spus doamna profesoarã si asa am ajuns la el. La început, n-am crezut cã voi putea face performantã, dar am descoperit cã pot”, a spus Maria. Când am întrebat-o dacã va trebui sã aleagã între arte martiale si muzicã, mi-a rãspuns în secunda doi „Muzica”. Va face karate pentru ca sã îsi mentinã forma fizicã.

„Voi copilãri prin muzicã”

Nu s-a gândit cã va câstiga Next Star, desi avea o vagã bãnuialã. „Nu stiam cã voi câstiga, dar undeva în sufletul meu bãnuiam, pentru cã mi-am dorit extraordinar de mult. Am dat tot ce am avut mai bun, desi stresul la concurs a fost foarte mare, emotiile, când stiam cã trebuie sã intru pe scenã în fata juriului, erau foarte mari, dar m-am încurajat si am dovedit ce pot. Abia astept sã fac 14 ani, sã pot participa si la alte show-uri mari, sã scap de <<copilãriile>> din voce, cum spune domnul profesor Dragos Gheorghiu. Eu copilãresc prin muzicã”, a spus Rose Marie. Este fan înrãit a lui Whitney Huston, iar melodiile acestui idol le cântã dumnezeieste, ea fiind pe cale sã devinã „Vocea” Bârladului si a României, asa cum Whitney Huston a fost supranumitã „THE VOICE (Vocea)” în SUA. Si-a îndemnat si sora, care are 10 ani, sã vinã la Scoala de canto „Soul Music Art” a profesorului Dragos Gheorghiu, pentru cã si ea a descoperit cã are voce si acum se pregãteste pentru o carierã muzicalã. „De acum va veni si sora mea, pentru cã si ea are voce, a descoperit domnul profesor”, a spus Maria. Face câte 8- 10 ore de repetitii pe sãptãmânã, iar în perioada concursurilor chiar si câte 12- 14 ore pe sãptãmânã. Alt vis, în afarã de muzicã, Maria nu are. „Vreau sã ajung pe scenele mari ale lumii, cariera va fi viata mea de acum încolo”, ne-a declarat Rose Marie, la unison cu profesorul ei de canto, Dragos Gheorghiu. „Este si pãcat sã ai o asemenea voce, un asemenea copil, capabil de performante, a ajuns la un asemenea nivel si sã nu te ocupi de carierã… Este clar cã asta va fi viata ei de acum încolo. Trebuie promovatã, iar noi cei din jurul ei, familia, eu si toti cei care îi sunt aproape, ne vom tine de capul ei pentru a-i asterne drumul”, a spus si profesorul Dragos Gheorghiu. Rose Marie va pleca în curând într-o vacantã de o sãptãmânã la Paris, la Disneyland, excursie oferitã de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, celor care au câstigat Next Star. „As vrea sã mai merg si în altã parte prin România, sã mai cunosc tara”, a încheiat Rose Marie scurtul nostru interviu, care a avut loc la Scoala de canto „Soul Music Art”. Vasluienii o pot vedea life pe Rose Marie Lanciu si pe câtiva colegi ai ei de la Scoala de canto „Soul Music Art”, duminicã, 15 iunie, în Parcul Copou, unde începând cu orele 19.00, la invitatia Primãriei Vaslui, vor sustine un recital, alãturi de profesorul lor drag Dragos Gheorghiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.