Cine este Sara, puştoaica de 11 ani care i-a persiflat pe juraţii de la „Românii au talent“

Andra, Alexandra Dinu, Andi moisescu şi Florin Călinescu au râs în hohote când au fost persiflaţi de Sara Smighelschi, din judeţul Neamţ, care a participat la emisiunea „Românii au talent“

Sara Smighelschi a avut o evoluţie fulminantă la emisiunea „Românii au talent“, difuzată vineri seară, 5 februarie, de postul PRO TV, stârnind ropote de aplauze din partea publicului şi de râs din partea celor patru juraţi şi a prezentatorilor. Ea a avut un număr de roast, replicile ironice ale fetiţei fiind adresate juraţilor Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu, dar şi prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş, trecând în faza următoare a competiţiei cu patru de „DA“.

Sara locuieşte cu familia în apropiere de municipiul Piatra Neamţ, la Vaduri, comuna Alexandru cel Bun, fiind elevă la şcoala din localitate. Clasele I-IV le-a absolvit cu media generală 10, la fel stând lucrurile şi acum, în primul semestru din clasa a V-a, când are doar note maxime la toate obiectele de studiu.

Părinţii, Dorin, agent principal şef la Poliţia Bicaz şi Iulia, au motive de satisfacţie şi cu rezultatele celeilalte fiice, Mara, o adolescentă de 16 ani, care urmează cursurile clasei a X-a la un liceu de renume, Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş“ din Piatra Neamţ, cu medii de peste 9.50. Chiar dacă Sara spunea că este pasionată de dans, muzică, pictură şi teatru şi că a studiat canto, la emisiunea menţionată a dovedit că are înclinaţii spre stand-up comedy. Pe la 6 ani, Sara a început să joace în piese de teatru, imitând băieţii. Despre roast spune că printr-o glumă poţi spune adevărul în faţă, iar acest gen de umor trebuie apreciat ca atare.

„Cu câţiva ani în urmă, fetiţa a participat la două manifestări organizate de Biblioteca «Mihai Eminescu» din Bicaz. A avut un număr de dans, iar apoi a interpretat un cântec, dansând în acelaşi timp. Era o prezenţă scenică agreabilă, plină de viaţă, zglobie. Nu mă miră prestaţia de pe scena de la «Românii au talent»“, a declarat Ioan Asavei, fost director al bibliotecii.

Mamaia Copiilor, Next Star, iUmor … 

Tatăl Sarei a susţinut că nu poate da detalii despre autorul roast-urilor: „A mai participat la Antena 3, la «Next Star» şi anul trecut la «iUmor», la emisiunea realizată de Mihai Bendeac şi colaboratorii săi. Cine-i scrie roast-urile nu putem spune acum, este confidenţial. În anii din urmă, a mai participat la festivaluri de teatru, obţinând rezultate notabile, fiind prezentă şi la concursul de interpretare muzicală «Mamaia Copiilor»“, a declarat Dorin Smighelschi.

Dincolo de textele pe care le interpretează şi care-i sunt scrise, cel mai probabil, de cineva cu experienţă în domeniu, Sara e nevoită să improvizeze pe loc, pentru că îi sunt puse întrebări cu tâlc, dar la care găseşte replici pe măsură în pofida vârstei.

Citeste mai mult: adev.ro/qo81jc

Citeste mai mult: adev.ro/qo81jc
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ