Cine este senatorul yoghin, surprins dormind într-o poziție sanscrită, după ce a fost ales în două comisii

Noul partid AUR a obţinut în Suceava cel mai mare scor al partidului din ţară – 14,72% la Senat. De acolo a venit și s-a așezat în fotoliu din Parlament senatorul Mircea Dăneasa. La un moment dat, în plină ședință cu scandal, alesul a adormit sau a intrat într-o transă de inspirație. Cine este el?Senatorul Mircea Dăneasa are 65 de ani și opt luni. Se află la primul mandat din viață, candidat pe listele AUR. Acum are legitimație de senator și a prins și două comisii.

Ca profesie, Mircea Dăneasa este sculptor, autorul statuii „Bucovina înaripată”, din centrul municipiului Suceava. Sculptura, uriașă, amplasată în centrul orașului, a fost dezvelită la inaugurarea din 2009. Această operă de artă a fost și motivul pentru care liderii AUR l-au cooptat în echipă, susține proaspătul senator.

Coleg în două comisii cu premierul și un ministru

Dupa alegeri, a fost invitat la Televiziunea Intermedia Suceava pentru un interviu. Acolo a povestit, printre altele, că unii prieteni de pe Facebook – „prieteni între ghilimele” – au fost dezamăgiți că a ajuns senator. Și că i-au scris un mesaj rău.

„Ăsta este sculptor, pictor, mâzgâleşte. O fi el talentat, dar exerciţiul neuronilor presupune alte facultăţi.

Vreau să le spun acelor prieteni că am terminat clasa a VIII-a cu 10. Am terminat Liceul de Arte Plastice din Deva cu examenul de Bacalaureat cu 9,5. Am terminat Institutul de Arte Plastice din Bucureşti „Nicolae Grigorescu” cu diplomă de merit”, a spus sculptorul, ca să pună la punct pregătirea sa. … vhttps://evz.ro/cine-este-senatorul-yoghin-surprins-dormind-intr-o-pozitie-sanscrita-dupa-ce-a-fost-ales-in-doua-comisii.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ