28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cine este şoferiţa care a ucis patru muncitori care lucrau pe marginea drumului, la Iaşi

Accidentul s-a produs joi noaptea, în jurul orei 1.00, pe drumul care leagă cartierul Păcurari, din Iaşi, de centrul oraşului.

Femeia care a urcat băută la volan şi a ucis patru muncitori care lucrau pe marginea drumului, într-un cartier din Iaşi, se numeşte Adina Ghervase, are 39 de ani şi locuieşte într-o comună de la marginea oraşului.

Aceasta a intrat cu viteză într-o curbă, s-a izbit de colţul unei case şi a lovit în plin mai mulţi muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal de pe şoseaua care leagă cartierul Păcurari de centrul oraşului.

Patru persoane au decedat, iar alte patru au fost transportate la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Şoferiţa în vârstă de 39 de ani a ajuns şi ea la spital, însă a refuzat continuarea investigaţiilor şi părăsit unitatea, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.  Femeia vinovată de accident are doi copii, unul de 13 ani din prima căsătorie şi altul de 4 ani, cu actualul iubit. Cei doi copii au fost luaţi în grijă imediat după accident de către fostul soţ.

Citeste mai mult: adev.ro/rdm209

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here