2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Cine scoate morcovul din fundul polițiștilor vasluieni?

- Advertisement -
Gelu Irimiea

În generația decrețeilor, expresia cu leguma respectivă în anusul respectiv este cunoscută și nu o mai analizăm. Pentru restul, este bine de știut ca nu are nicio conotație murdară, ci se referă doar la o oarecare stare de stres cum ar fi aceea în care te prezinți la un examen în stare pură de Lemn-Tănase doar că speri, totuși, să ai noroc și să reușești. Absolut întâmplător, acum patru ofițeri de poliție se pregătesc să se înfrunte la concurs pentru postul de „big boss” la IPJ Vaslui. La fel de întâmplător, un polițist vasluian a atins culmile celebrității pozându-se cu un morov viril în singura parte anatomică folositoare pentru el. Date fiind circumstanțele este destul de evident că alte părți anatomice sau organe, cum ar fi creierul de exemplu, nu i-au adus niciun folos, până acum, în viață. Dar acesta este doar vârful frunzei pentru că adânc și profund în structura denumită oficial Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui sunt rădăcini maiestuoase ale unei stări de fapt care afectează grav principiul lege și ordine. Atât timp cât șefii de poliție se trag de șireturi cu interlopii și, în plus, își tratează subordonații ca pe niște sclavi, buni sau răi, în funcție de cât de folositori sunt pentru interesele personale nu se poate vorbi nici de lege și, cu atât mai puțin, de ordine. E o situație anormală în județul Vaslui care trenează de ani de zile, iar vinovați pentru această stare nu sunt polițiștii, ci faptul că, în toată această perioadă, la IPJ Vaslui nu a existat un șef, ci doar o slugă umilă și recunoscătoare celui care l-a uns! Dacă nu v-ați prins până acum, vă mai dau un indiciu. Pe lângă multe alte tâmpenii inventate de „puterea legiuitoare” există ceea ce se numește decizie politică sau numire politică. În funcție de cine cîștigă alegerile, toți șefii și șefuleții din instituțiile acestei țări sunt schimbați. De regulă, sunt numiți în aceste posturi oameni care au ajutat partidul și care pot să îl mai ajute și mai bine dacă au un fotoliu mișto sub fund. Ei sunt numiți chiar și dacă participă la un concurs și, să vezi noroc, îl cîștigă. Pentru că ei sunt numiți să cîștige concursul! Culmea e că la Vaslui nici nu s-au mai obosit să organizeze mascarada numită concurs și ani de zile polițiștii vasluieni au fost conduși de niște „numiți”. Așa că nu are absolut niciun sens să ne lamentăm și să ne minunăm de ceea ce se întâmplă în cadrul „inspectoratului”. Și pentru că așa de mulți morcovi au înfrunzit în ultima perioadă la Vaslui, să nu credeți că cineva e îngrijorat cumva și vrea să „eradicheze flagelul”. Problema acum, la nivel de mare putere decizională, este doar la nivel de PR. Cum plm să facem să nu mai apară tot felul de rahaturi și morcovi în presă?

Știu eu, facem un concurs!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

22 COMENTARII

 1. cei care tin in functii asemenea specimene

  ( deputatul Solomon si altii) sa le maince atit morcovii politistilor cit si cirnatul Irinei Arcaleanu de la Pungesti

 2. Politia Murgeni – sex pe camp, politia Barlad – arestare Chelaru, coruptie spaga RAR, avere confiscata Dediu rutiera Barlad, politia Vaslui Vizitiu criminal, DGA ofiter amator de ipostaze xxx Stanga, Nacu foloseste masina institutiei, SAS sef betiv si lista curge….., Corp Control Husi, spaga Albita, abuzuri….multeeeee

 3. sa scoata Nacu morcovul si sa si-l bage in gat ,stricaciunea asta umana care a stricat si , imaginea politiei vasluiene ,dupa care sa-l dea tuturor incompetentilor adusi de el de la frontiera

 4. Si totuși poliția nu-și face treaba Ei sunt tot timpul unde nu trebuie Sa si facă treaba si nimeni nu are treaba cu ei da vor salari mari pensi mari Dar sa declare si șpăgile

  • Dacă politia și-ar face treaba nu ar apărea asemenea articole în care sunt strecurate bârfe aduse de milițieni, documente și filmări. Nu ar exista nici grupul mafiot Diamantul. Cum poate un sindicat sa defaimeze niște ofițeri cu cariera deosebită pe baza unor bârfe ale subordonaților?? Cei doi ofițeri au familii frumoase cu copii. Ce explicații vor da copiilor??? Ca a venit vremea celor fără școală?? Dar ei își trimit copii la școală în fiecare zi!!!

 5. Hârtia suportă orice. Păcat că faceți risipă. Hârtia pe care ați scris acest articol e numai bună de șters locul din care mâncați voi morcovul.

 6. O mizerie de articol!
  Articolul este semnat „Vremea noua”. Ei bine, se vede clar submediocritatea acestei redactii, care isi asuma articolul, si conchide, in final: „Cum plm să facem să nu mai apară tot felul de rahaturi și morcovi în presă?”.
  Ca sa continui in aceeasi maniera, m-as intreba „Este buna aceasta fituica si la altceva decat…?”.

  • Da, prietene, este o mizerie de articol dar asta se caută, asta face bani. Și jurnaliștii s-au adaptat la mizerii pentru a face un ban. Nu există diferențe între milițienii de kkt și acești jurnaliști. Ambele categorii sunt în aceeași troacă, ambele mănâncă din troaca politicului care ii folosește în funcție de nevoi. Diferența mare este că jurnalistul poate manipula prostimea, de aia îi și folosește politicul. Fir întins!

 7. In ultimii 2 ani se duce o campanie furibundă de denigrare a poliției.Normal pădure fara uscaturi nu exista dar mulți infractori găsesc de cuviință să se răzbune macar prin intermediul mass mediei pe polițiști.Sa ne vedem paiul din ochiul nostru și să nu mai putem „botul” la vorbele țatelor de la colțul blocului.Sa vorbim doar ce vedem cu ochii noștri și dacă la un moment dat am vrut sa urmăm o cariera militară și n am fost in stare sa urmăm o școală sau sa suportam regimul militar,atunci macar sa nu-i mai denigram.

  • Alfonso! Tu nu vezi ce averi au polițiștii? Tu nu vezi incompetența crasă din acest domeniu? Într-o zi imi spune un nesimțit că nu sunt camere omologate pentru a pedepsi o încălcare a legii! In ce țară trăim????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.