2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Cine stricã aerul la Vaslui sau de ce s-a bãsit mireasa în centrul orasului? | PAMFLET

- Advertisement -

Bãi nene, la Vaslui toate fabricile sunt închise, CET-ul e tãiat la fier vechi de vreo zece ani, iar masinile nu-s asa de multe, numai cã orasul e poluat mai ceva ca Bucurestiul. Asa aratã panoul din centrul orasului care afiseazã calitatea aerului. Indicele de poluare e 6, adicã cel mai ridicat! Toatã lumea se întreabã cine a stricat aerul? Noi avem o teorie: cum tot orasul e rosu, de ce n-ar fi si acest panou tot pe …rosu. Spatiile verzi sunt asezonate cu pâlcuri de câte trei trandafiri rosii, clubul sportiv al Primãriei din galben -verde s-a fãcut ros-albastru, iar la CJ si Primãrie, felinarul rosu s-a aprins de mult. Deci Vasluiul e pe rosu în toate domeniile, chiar si în cele în care ar trebui sã fie pe verde sau pe galben.

Oare Vasile Sãracu sau Miticã Uzatu ar avea vreo implicare? Sã fie ei atât de toxici pentru Vaslui? Noi nu ne dãm cu pãrerea cã iar ne cheamã la Cremenal, dar vã spunem cã datele culese de panoul din centru sunt înaintea focului de artificii si, prin urmare, nu putem pune poluarea pe seama acestuia. Pânã s-o face panoul verde sau mãcar galben, îi rugãm pe toti cei care duc plocoane la cei doi sefi, sã nu mai puie murãturi, brânzã la putinã, fasole cu ciolan si sorici. Cã nu de alta, dar o sã avem poluare pânã s-o sfârsi mandatele lor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Marcel,poți să pui un titlu mai….subtil? Sau,ca să înțeleagi,mai de bun simț așa! Dacă se poate! Am înțeles că iți spui și „bou”,totuși mizeriile astea în exprimare nu te ” înalță, te coboară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.