-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Cine sunt „îngerii lui Tate“. Un fotomodel și o fostă polițistă, arestate pentru complicitate în dosarul lui Andrew Tate

- Advertisement -

Luana Radu și Georgiana Naghel sunt cele două femei supranumite „îngerii lui Tate”. Cele două au fost arestate împreună cu Andrew Tate în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și violul, relatează Daily Mail.

Autoritățile au susținut că ambele femei au ajutat la „constrângerea” a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele de socializare și au ajutat la menținerea lor în arest la domiciliu „ca niște prizoniere”. 

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, și fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, și cele două femei se confruntă cu acuzații de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracţional organizat.

Naghel s-a născut în București și a crescut în cartierul Tuhari și se crede că l-a cunoscut pe Tate prin intermediul unor prieteni la scurt timp după ce acesta s-a mutat în țară în urmă cu cinci ani.

După ce inițial l-a ajutat în afacerile sale, cei doi au format în cele din urmă un cuplu și au devenit o prezență obișnuită în cluburile și barurile exclusiviste din oraș. ..https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/cine-sunt-ingerii-lui-tate-un-fotomodel-si-o-2231728.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.