spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Cine sunt principalele favorite la titlu în Liga 4?

- Advertisement -
FAVORITE… Lupta pentru câștigarea campionatului județean de fotbal se anunță una mult mai interesantă. Comstar Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus sunt principalele favorite la câștigarea titlului.

LA START… După o lungă așteptare, campionatul Ligii 4 de fotbal se va relua duminică, 10 septembrie, când vor avea loc meciurile din prima etapă. Până atunci, pe 3 septembrie, se vor disputa jocurile din turul 2 al Cupei României, culoarul Ligii 4.

Rapid Brodoc și CSM Vaslui, câștigătoarele ultimelor două ediții, au promovat în Liga 3, iar noi anticipăm un duel mult mai echilibrat în următoarea stagiune. Lupta la titlu în noua ediție a Ligii 4 Vaslui se anunță una mult mai interesantă, Flacăra Muntenii de Sus și Comstar Vaslui fiind principalele favorite la câștigarea trofeului. Sporting Banca, FC Vulturești, Viitorul Vetrișoaia și FC Gârceni vor avea un cuvânt greu de spus în noul sezon, în care vor retrograda două formații, ocupantele locurilor 11 și 12, iar echipele clasate pe pozițiile 9 respectiv 10 vor merge la barajul de menținere/promovare în Liga 4, unde vor întâlni echipele de pe locurile 3 și 4 din Liga a 5-a. 22 de meciuri va avea de jucat formația care va cuceri titlul și care va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3. Și asta pentru că noua stagiune se va disputa fără play-off, așa cum s-a jucat în ultimele două sezoane. Se va juca în sistem campionat, tur-retur, cu 12 echipe. În prima rundă, Comstar Vaslui va juca, în deplasare, cu Speranța Drânceni, în timp ce Flacăra Muntenii de Sus înfruntă CSO Negrești, în deplasare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.