spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Cine sunt victimele teribilului accident de la Frumușani. A murit și șoferul care a provocat tragedia

- Advertisement -

Vali și Diana sunt cei doi tineri care au murit alături de cele două fetițe ale lor în urma accidentului din Frumușani. Tragedia a avut loc joi seară, 25 august, în apropiere de București, la intrarea în localitatea Frumușani, din județul Călărași, pe DN4, la intersecția cu strada Postăvari.

O familie care se întorcea de la București a fost spulberată de o mașină al cărui șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Vali și Diana sunt cei doi tineri care au pierit alături de fiicele lor în groaznicul accident.

Câteva secunde au fost suficiente pentru a provoca nenorocirea. Cele două mașini s-au lovit frontal, iar patru persoane nu au avut nicio șansă de supraviețuire. La sosirea echipajelor de prim-ajutor, cele patru victime au fost găsite cu leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Conform martorilor, una dintre mașini a rămas cu acul vitezometrului blocat la 220 km/h…https://adevarul.ro/stiri-locale/calarasi/cine-sunt-victimele-teribilului-accident-de-la-2200536.html?utm_campaign=box_deschidere&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.