spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Cine va ocupa funcţia de şef ANI după demisia lui Horia Georgescu

- Advertisement -

Consiliul Naţional de Integritate l-a desemnat joi pe cel care va conduce ANI până la alegerea unui nou preşedinte în locul lui Horia Georgescu. CNI a decis ca vicepreşedintele ANI Bogdan Stan să fie şef interimar al Agenţiei Naţionale de Integritate.

„Consiliul Național de Integritate a luat act de demisia domnului Horia Georgescu din calitatea de președinte al Agenției Naționale de Integritate, urmând ca aceasta să fie remisă Senatului României.

Urmare a acestui fapt, Consiliul a luat în discuție și perfectarea pașilor procedurali în ceea ce privește declanșarea procedurii de organizare a concursului pentru alegerea unui nou președinte al Agenției Naționale de Integritate.

Consiliul aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, prin efectul legii, conducerea Agenției Naționale de Integritate este exercitată, până la alegerea unui nou președinte, de către domnul Bogdan Stan, în prezent, vicepreședinte al ANI”, se arată în comunciatul CNI.

În plus, CNI menţionează că ANI este o „instituţie matură” care va continua „să-şi îndeplinească cu succes obiectivele”.

Membrii Consiliului Național de Integritate apreciază că Agenția Națională de Integritate este o instituție matură, pe deplin operațională, care își desfășoară activitatea în baza unor proceduri solide, și își exprimă încrederea în faptul că instituția va continua să-și îndeplinească cu succes obiectivele cuprinse în cadrul normativ existent și asumate prin Mecanismul de Cooperare și Verificare și prin Strategia Națională Anticorupție”, se mai precizează în comunicat.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cine-va-ocupa-functia-de-sef-ani-dupa-demisia-lui-horia-georgescu_209259.html#ixzz3UpmcmMgI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.