Cine va rupe echilibrul?

EGALITATE PERFECTÃ… Dupã cinci ani de confruntãri, Dinamo si Vaslui sunt la egalitate perfectã în ceea ce priveste numãrul de meciuri directe câstigate. Mai mult decât atât, numãrul de goluri înscrise reciproc este acelasi : 13 de fiecare parte. Un alt fapt ce face meciul de duminicã foarte atractiv este si media de goluri ridicatã, în zece întâlniri marcându-se de 26 de ori.

NEDECIS… FC Vaslui si Dinamo Bucuresti s-au întâlnit pânã acum de zeci ori în Liga 1, cele douã echipe împãrtindu-si în mod perfect egal punctele puse în joc. Astfel, ‘‘galben-verzii’’ au învins de patru ori, acelasi numãr de victorii înregistrându-l si ‘‘câinii-rosii’’, iar alte douã partide s-au încheiat la egalitate. Egalitatea se mentine si în cazul golurilor marcate în întâlnirile directe, fiecare dintre cele douã echipe reusind sã înscrie în poarta adversarilor de câte 13 ori. Dacã se va rupe sau nu acest echilibru, duminicã seara, depinde în mare mãsurã de evolutia liniilor de atac, si asta deoarece acest debut de campionat a arãtat cã ambele echipe au probleme destul de serioase în apãrare. Si cum pânã în prezent o singurã întâlnire din zece s-a încheiat fãrã gol marcat, sunt sanse foarte mari ca si duminicã seara, în Stefan cel Mare sã asistãm la un recital ofensiv. Chiar dacã este lider, Dinamo nu traverseazã cea mai bunã perioadã, în ultimele douã etape ‘‘alb-rosii’’ nereusind sã scoatã decât un punct, si acela destul de chinuit, pe terenul celor de la FC Brasov. Duelul dintre Vaslui si Dinamo va fi cu sigurantã decis de eficacitatea jucãtorilor de atac, acolo unde bucurestenii au plus, fiind echipa cu cele mai multe goluri înscrise, si anume 23 de reusite în sapte partide.

O medie de peste 2,5 goluri pe meci

SPECTACOL… Confruntãrile dintre Dinamo si Vaslui au fost întotdeauna meciuri spectaculoase, în zece întâlniri directe marcându-se nu mai putin de 26 de goluri. Ultimul meci fãrã gol dateazã din primãvara anului 2007, atunci când, în ‘‘Stefan cel Mare’’, antrenorii celor douã echipe s-au anihilat reciproc. Media foarte bunã de goluri pe meci are mari sanse sã se pãstreze sau chiar sã fie îmbunãtãtitã duminicã, dat fiind startul de campionat al celor douã combatante. Rãmâne de vãzut doar dacã N’Doye, Cristea sau Torje vor marca de mai multe ori de cât o vor face Pouga, Wesley sau Adailton.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ