Ciocnire frontală între un autoturism şi un microbuz, sunt doi morţi şi patru răniţi grav

Accident MORTAL – un microbuz s-a ciocnit frontal cu o mașină. Evenimentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a autoturismului, conform Infotrafic. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, pe pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov, la kilometrul 38+160 de metri, pe raza localităţii Moacşa, judeţul Covasna, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz, în care se aflau şase persoane.

În urma impactului, cele două persoane din autoturism au decedat. De asemenea, din celălalt vehicul, patru persoane au fost rănite – două grav şi două uşor. În jurul orei 3,20, circulaţia rutieră a revenit la normal. …https://www.romaniatv.net/ciocnire-frontala-intre-un-autoturism-si-un-microbuz-sunt-doi-morti-si-patru-raniti-grav_500972.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ