14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Ciolacu și greii PSD din Moldova, întâlnire de “taină” la Pensiunea Mira! Moldovenii i-au înjurat copios! (FOTO, FACSIMIL)

UUUPS!… După ce șeful PSD s-a lăudat pe Facebook cu întâlnirea “memorabilă” cu greii partidului din zona Moldovei, în frunte cu vasluianul Dumitru Buzatu, reacțiile oamenilor au fost uluitoare! Pe pagina de Facebook a lui Ciolacu, internauții și-au vărsat tot off-ul, amintindu-și de spitalele regionale și autostrăzile promise de PSD! I-au luat la bani mărunți și pentru faptul că nu purtau măști și stăteau îngrămădiți ca sardelele la poză!

Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, s-a întâlnit la Pensiunea Mira, la câțiva kilometri de municipiul Bârlad, vineri seara, pe 22 martie, cu liderii de organizații din toată Moldova. La întâlnirea de la Pensiunea Mira au fost prezenți pe lângă Marcel Ciolacu și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, Dragoș Benea, președintele PSD Bacău și Dan Nica președintele PSD Galați, președintele PSD Iași, Maricel Popa, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, președintele PSD Suceava, Ioan Stan. Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu toți cei prezenți la întâlnirea de la Mira, menționând: “Împreună cu prietenii și colegii mei din Moldova. #Moldovafrumoasasisfanta #PSD#impreuna”. Postarea a devenit virală în scurt timp, numai că, pe lângă câteva clasicile laude ale postacilor inteligenți asimptimatici, cele mai multe postări au arătat pesediștilor ce gândesc românii despre ei! Este un adevărat “festival” de postări unele mai furioase decât altele și “urări” de bine pentru liderii din Moldova!

Iată câteva dintre sutele de postări “de bine” pentru liderii PSD! “Festivalul” de pe pagina lui Ciolacu este încă “deschis”!

Angheluta Cornelia Liviu: „La piovra din Moldova. Trist este că v-ați întins tentaculele în toată țara lipitorilor.”

Bogdan Ionut Bogdan: „Ăștia-i fruntea D’aia e bogata așa Moldova și are 2000 km de autostrada cu oamenii așa mari ca ei care conduc de 30 de ani!”

Sorin Lucian: „Care Moldovă?! Ați uitat Moldova e cea mai săracă e sora cea săraca și urâtă! Veniți numai la vot și când e război!

Mihai Schachner: „Mda împreună cu colegii din Moldova care 30 de ani au împânzit funcțiile publice si atât. #nuvomuitanicioda”

Robert Antofe: „Câțiva dintre colegii dvs. par să fi avut o noapte “grea”, cu Buzatu in frunte. Asta ar explica lipsa distanțării.. trebuie să se sprijine reciproc.”

Liviu Mocanu: „Vedea-v-aș în dungi pe toți!”

George Popa – Liviu Mocanu: „Un veac de pușcărie in imagine!

Ionut Io: „Și interlopii din România au o poza la fel . Postati și comparați pozele.”

Cristina Zugravu: „V-ați adunat să numărați spitalele regionale și km de autostradă realizați în prea mulții ani de guvernare?”

Alin Theodor Manolache: „Aww! Ce drăguț… Întrunirea baronilor ce păstoresc de zeci de ani cele mai sărace județe ale țării. Întrebare pentru voi, „simpaticilort”: Ce se mai aude de spitalele regionale promise, Autostrada Unirii și așa mai departe? Am un feeling că lui Daddy îi este dor de voi. Poate îl vizitați curând…

Pesediștii motivau că nu au cadru legal pentru purtarea măștii dar ordonanța era publicată de câteva ore bune!

Mulți dintre comentatori s-au referit la faptul că niciunul din liderii PSD din poză nu purtau mască! Iar dacă purtarea măștii nu este obligatorie afară, distanțarea socială nu este? Numai că ei stăteau îngrămădiți precum sardelele!

George Creața: Poate ne scapă Covidu’ de voi! Stați în continuare fără măști și la întâlnirea cu colegii de la Suceava!

Andrei Carabuș: „Unde sunt măștile și distanța între persoane? Unde e Poliția??”

Bogdan Vasile: „Unde îi distanțarea socială, masca? Așa exemplu ești tu, ca șef al celui mai mare partid din țară și al treilea om in stat!

Mitică Dăscălescu: „Ăsta da exemplu pentru respectarea normelor de distanțare, dar ce să le ceri la supușii PSD-lui din Moldovei, care nu au făcut nimic pentru locuitorii acestei zone.”

Gina Răduna: „Unde-i masca?”

Ciolacu este prins cu mâța în sac. Nu știa că a apărut Ordonanța în Monitorul Oficial

La întrebarea pusă de Gina Rădună, Marcel Ciolacu, președintele PSD, intervine, însă total eronat: „Masca este obligatorie doar în spații închise. Ar fi bine, însă, dacă s-ar publica totuși acel ordin în Monitorul Oficial după o săptămână…”. Acesta tocmai și-a luat țeapă. Ordinul dat de ministrul Sănătății împreună cu ministrul de Interne tocmai fusese publicat, vineri 22 mai 2020 (vezi facsimil).

CITIȚI AICI CÂND A FOST PUBLICAT ORDINUL MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII ȘI CE PREVEDE ACESTAUltimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here