23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Ciolacu: Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea sa a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care a propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Ciolacu a subliniat că „cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile”.

”PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii şi să stimulăm investiţiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare”, a scris, vineri, Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele PSD susţine că ”cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi”.

Citeste mai mult: adev.ro/rc6rc7

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here