24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Ciolacu, despre o posibilă criză economică: Prima oară când se anticipează şi se vine cu măsuri. Există varianta amânării ratelor la bănci

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, la Digi 24, că există varianta amânării ratelor la bănci pentru români, existând un acord cu băncile în acest sens. Potrivit liderului PSD, este posibilă venirea unei crize economice, în contextul tensionat de la graniţa României, arătând că, „este pentru prima oară când se anticipează” o eventuală criză şi se vine cu un plan de măsuri.

„Există varianta amânării ratelor la bănci pentru români. A fost discutată şi cu băncile, s-a ajuns la un acord. Luni se va detalia fiecare măsură şi se va spune cum se va aplica. Important e că am ajuns la un consens şi am constatat necesitatea şi cel mai important este că colaborăm astfel încât Guvernul să fie pregătit să nu piardă nicio oportunitate”, a spus Marcel Ciolacu la Digi24.  În ceea ce priveşte preţul la energie electrică, Marcel Ciolacu a precizat că „au existat scumpiri speculative, de asta trebuie să prevenim aceste lucruri. Erau băieţii deştepţi din energie cu acele contracte bilaterale. Acum vor fi între producători şi marii consumatori”, a arătat el.

Liderul PSD a precizat că este posibil să crească inflaţia la 2 cifre dacă nu suntem eficienţi guvernamental.

„Este bătălia eficienţei guvernamentale. Există o coaliţie funcţională la acest moment. Marea provocare rămâne ca Guvernul să fie unul eficient, mai ales că toate lucrurile se schimbă săptămânal, nu numai la nivelul României.

Citeste mai mult: adev.ro/r9yx7q

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here