21.8 C
Vaslui
30-iun.-2022

Ciolacu, despre taxa de solidaritate: „Avem opinii divergente. Excepțiile din codul fiscal însumează 64 de miliarde. Un pic cam multe”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că liderii coaliției nu s-au înțeles încă pe modificările codului fiscal, urmând ca deciziile să fie luate săptămâna viitoare, iar guvernul să dea o ordonanță până la 1 iulie. În privința taxei pentru educație și sănătate, prin care social democrații ar vrea să taxeze marile companii, Ciolacu a spus că în coaliție „avem opinii divergente”. Liderul PSD spune că în privința decducerilor, măsurile trebuie să se încadreze în suma de 3 miliarde de lei.

„Aseară am avut o ședință de coaliție cum avem în fiecare săptămână, a fost o ședință tehnică și aplicată cu mai mulți invitați din administrația centrală, pentru a face agenda de decizii de săptămâna următoare. (…) Categoric, până la data de 1 iulie ordonanța va fi dată. Ministrul de Finanțe, șeful ANAF au discuții cu partenerii sociali, pe urmă să iau decizii. Să fie discuții, nu decizii luate în anumite birouri. Aflăm realitățile, ce ne permite, de unde atragem resurse, pe urmă avem discuții cu partenerii sociali, și pe urmă luăm decizii”, a declarat liderul PSD…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-despre-taxa-de-solidaritate-avem-opinii-divergente-exceptiile-din-codul-fiscal-insumeaza-64-de-miliarde-un-pic-cam-multe-1977443

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here