3.3 C
Vaslui
28-mart.-2023

Ciolacu spune că va vorbi cu Iohannis înainte de vizita la Kiev: „Prerogativele pe externe sunt la președinte și e normal să comunicăm”

- Advertisement -

Șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, spune că se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis înainte să plece la Kiev împreună cu Florin Cîțu, președintele Senatului. Este dreptul constituţional al șefului statului în ceea ce priveşte politica externă, a explicat Ciolacu într-un interviu pentru DC News.

„Mergem la Kiev, nu știu dacă exact pe 27, dar categoric se va merge. E stabilit și traseul, și mare parte dintre întâlniri. Am fost invitat și eu, și președintele Senatului. Era normal să avem o abordare comună, cel puțin diplomatic e corect și o să mergem împreună”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă se vor întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, Ciolacu a spus: „Este în propunerea de calendar şi credem că se va concretiza şi această întâlnire, mai ales după speech-ul ţinut în Parlamentul României, şi nu numai cu domnul Zelenski. Vom avea şi deplasări în zone de conflict şi zonele cele mai afectate”…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-spune-ca-va-vorbi-cu-iohannis-inainte-de-vizita-la-kiev-prerogativele-pe-externe-sunt-la-presedinte-si-e-normal-sa-comunicam-1905739

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.