23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Ciolacu: Suspendarea lui Arsene din funcția de președinte PSD Neamț ar detensiona situația

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că suspendarea lui Ionel Arsene din funcția de președinte PSD Neamț pe perioada anchetei privire la prăbușirea podului de la Luțca „ar detensiona” situația.

„Nu ştiu cui să-i cer mai repede explicaţii: constructorului, preşedintelui Consiliului Judeţean, ISC-ului, Ministerului Dezvoltării. Părerea mea este că ancheta trebuie să se desfăşoare rapid. Am înţeles că există o solicitare – am vorbit cu domnul Sorin Grindeanu – şi la nivelul CNAIR-ului de a se face o expertiză rapidă. Am văzut implicarea prim-ministrului, care a şi propus acolo un proiect al Armatei, ca cetăţenii să nu aibă de suferit”, a spus Marcel Ciolacu.

„Din punct de vedere politic, am vorbit cu domnul Arsene, nu ştiu cine are implicarea mai multă cu adevărat. Consiliul Judeţean este beneficiar, dar nu cel care urmăreşte fazele nici de proiectare, nici de expertiză. Şi eu cred că domnul Arsene are maturitatea politică – eu ştiu că este un bun coleg – şi în perioada anchetei cred că o suspendare a dânsului din funcţia de preşedinte a PSD-ului de la Neamţ ar detensiona acest moment, până când vin rezultatele anchetei”, a continuat el…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-suspendarea-lui-arsene-din-functia-de-presedinte-psd-neamt-ar-detensiona-situatia-presedintele-psd-marcel-ciolacu-spune-ca-1974883

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here