Circ de pomină: și-a agresat mama, apoi a făcut un scandal monstru cu polițiștii!

DE LA BIRT, ÎN CĂMAȘĂ DE FORȚĂ

MONSTRU… O femeie a trecut prin momente de coșmar, după ce fiul său a agresat-o și a dat-o afară din casă. Acesta s-a cinstit cu mai multe pahare de băutură, iar apoi a făcut un scandal de pomină. Vecinii spun că bărbatul în vârstă de 30 de ani este un împătimit al acoolului și, de fiecare dată , devine recalcitrant și agresiv. Cea care îi cade în mâini este, de fiecare dată, mama sa, pe care se răzbună. O lovește și o dă afară din casă. Disperată, femeia a sunat la 112 după ajutor. Când a văzut forțele de ordine, individul s-a înfuriat și a făcut circ, de față cu oamenii legii. A fost luat pe sus și internat cu forța la Psihiatrie. Actele de violență în familie sunt tot mai des întâlnite la nivelul județului Vaslui, multe dintre ele soldându-se chiar cu finaluri tragice.

O femeie din municipiul Vaslui a pătimit groaznic, joi după-amiază, de pe urma propriului său fiu, care și-a vărsat furia asupra ei, fără să se gândească o clipă la cea care i-a dat viață și l-a crescut. Agresorul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pornit o dispută verbală și fizică cu mama lui, care trăiește acest coșmar de mai mulți ani. De frica bătăii, victima a fugit din casă, apoi a chemat forțele de ordine. Însoțită de polițiști și jandarmi, femeia a revenit în locuință, unde era să fie din nou bătută de fiul său. Vecinii spun că bărbatul are probleme cu băutura de mai bine de 10 ani, iar astfel de scandaluri au loc frecvent. Sătulă să tot îndure bătăile, mama sa a semnat ieri ca el să fie internat la psihiatrie, unde va sta internat până își va reveni. După ce va fi externat, acesta va da cu subsemnatul la Poliție, deaorece pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. “La ora 14:37 am fost anunțați, prin apel la 112, că o femeie în vârstă de 54 de ani, din Vaslui, ar fi avut o dispută atât verbală cât și fizică cu fiul său, pe fondul consumului de alcool. La un moment dat, victima a reușit să iasă din casă și să sune la 112. La caz a intervenit un echipaj al poliției, care a încercat să stea de vorbă cu agresorul. Pentru că era foarte agresiv, a mai fost chemat un echipaj de la jandarmerie, cu ajutorul căruia am reușit să-l extragem din locuință. Bărbatul a fost condus la spital cu ambulanța, iar de acolo s-a decis transferul său la psihiatrie. Cererea de internare a fost făcută chiar de către mama lui. În acest caz s-a emis un ordin de protecție împotriva agresorului și s-a întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Tot mai multe astfel de cazuri, în ultimii ani

Actele de violență în familie sunt din ce în ce mai des întâlnite în județul Vaslui, consumul de alcool, dar și lipsa educației fiind principalele motive care duc la astfel de incidente. Din păcate, multe dintre ele se soldează chiar cu pierderi de vieți omenenști, cum a fost cazul tânărului din Rediu, care la sfârșitul lunii ianuarie și-a ucis mama pentru că nu-și găsea două telefoane mobile. Acesta a crezut că femeia de 76 de ani i le-a luat, motiv pentru care a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Abia a doua zi bărbatul și-a dat seama că mama lui este mai mult moartă decât vie și a sunat după ajutor. La fața locului a sosit o ambulanță, iar medicii i-au acordat bătrânei primul ajutor dar, din păcate, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. La începutul lunii ianuarie, o bătrânică din satul Focșeasca, comuna Tăcuta, a ajuns la spital după ce a fost snopită în bătaie de propiul ei fiu, un împătimit al alcoolului.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ