23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Circ și bătaie într-un magazin „bombă” din Bârlad: două femei au primit o corecție zdravănă, dar i-au iertat pe agresorii aghezmuiți!

AGRESIUNE… Doi bărbați, aflați într-un magazin din Bârlad, au luat la bătaie două femei, aflate și ele la cumpături nocturne. Femeile au depus plângere iar agresorii au fost reținuți.

DE’ALE SĂRBĂTORILOR… Scandal monstru într-un magazin din Bârlad. Doi bărbați aghezmuiți bine au snopit în bătaie două femei care se aratăseră deranjate de indivizii turmentați. Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut pe 13 iunie, doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 54 de ani, din Bârlad, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugeri. Cei doi au făcut un adevărat spectacol bahic, fiind sub influența alcoolului și, pentru că au fost refuzați când au cerut de băut, s-au enervat și au început să înjure. Două femei, de 24 și 25 de ani, au intrat în magazin și le-au spus celor doi să nu mai vorbească urât și de aici a ieșit un adevărat spectacol pugilistic. Cei doi bărbați au bătut femeile „tupeiste” cu palmele și picioarele, distrugând și mai multe bunuri din magazin. Au fost reținuți de poliție abia pe 13 iunie și au primit control judiciar 60 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugeri. Infracțiunea de lovire și alte violențe a „căzut”, cele două femei retrăgându-și plângerea împotriva bătăușilor.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați, din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, în urma unei altercații produse în data de 11 iunie 2022. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 11 iunie 2022, la ora 20:47, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic, lovind cu palmele și picioarele, două femei, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, din municipiul Bârlad. Agresiunea ar fi avut loc în incinta unei societăți comerciale situată pe strada Vasile Pârvan, iar în timpul acesteia, ar fi fost distruse mai multe bunuri. „În data de 13 iunie a.c, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive, primind măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here