spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Circulație cu restricții în zona centrală a Bârladului (FOTO)

- Advertisement -
PROIECT… Valoarea investiției este de 66 milioane lei, fără TVA, din care 85% este contribuția Uniunii Europene, 13% a Consiliului Județean, iar 2% vor fi suportați de bugetul local al Bârladului.

ATENȚIE, ȘOFERI !… Zilele acestea se va circula cu dificultate pe străzile din zona centrală a Bârladului, iar pe anumite tronsoane traficul rutier va fi restricționat, după ce lucrările din cadrul proiectului de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și de canalizare din Bârlad, derulat de CJ Vaslui prin fonduri europene, a ajuns într-o nouă fază.

În acest moment, se lucrează pe Bulevardul Republicii, pe strada 1 Decembrie, Vasile Pârvan, Iorgu Juvara și Dochia. Pe Republicii, una dintre porțiunile afectate este situată vis-a-vis de filiala CEC, spre magazinul Flanco, iar cealaltă pleacă din fața Primăriei Bârlad spre Grădina Publică (partea stângă). Proiectul de reabilitare a rețelelor de apă și de canalizare din Bârlad este parte a unui program derulat la nivel județean. Valoarea investiției este de 66 milioane lei, fără TVA, din care 85% este contribuția Uniunii Europene, 13% a Consiliului Județean, iar 2% vor fi suportați de bugetul local al Bârladului. Obiectivul cuprinde lucrări pe 260 de străzi. Pe 157 dintre acestea vor fi realizate lucrări la rețeaua de apă: 9.015 metri reabilitare rețele și o extindere cu 35.490 de metri. La capitolul canalizare, proiectul prevede reabilitarea a 9.854 metri de conductă și extinderea pe o lungime de 23.994 metri. Din luna august a anului trecut și până în acest moment, în privința rețelei de apă s-a intervenit pe 27.731 metri (fiind racordate la rețea aproape 900 de familii de bârlădeni). La canalizare au fost realizați 12.600 metri rețea și racordate 526 de gospodării.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.