spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Circulație îngreunată pe DN 24 dinspre Tutova spre Bârlad, unde șoferii afirmă că nu se dă cu antiderapant! (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ATENȚIONARE… Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 27 Ianuarie a.c., se circulă îngreunat, în condiții de iarnă pe DN 24 (E581) Tutova – Bârlad, traficul desfășurându-se cu dificultate. Șoferii au transmis fotografii ale drumului european în apropiere de Tutova, precizând că nu au văzut mașinile de curățat drumurile și sunt în pericol de derapaj. Șeful Secției DN din Bârlad, ing. Gicu Maftei, ne-a precizat însă că sunt utilaje pe traseu, care dau cu sare, zăpada fiind mică, în jur de 2-3 cm. Doar când se deplasează utilajele la alimentat (circa 20-30 minute), pe carosabil cade zăpadă circa 2 cm.

„Acum sunt la alimentat și vor pleca imediat să împrăștie cu sare. Sunt semnalate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe drumurile din județul Vrancea, dar precipitațiile nu se opresc chiar la limita de județ, așa că ajung până dincolo de hotar și în județ la noi. Se iau toate măsurle de siguranță, iar recomendarea noastră este să se circule cu prudență, în condiții de iarnă”, a precizat ing. Gicu Maftei.

IGPR transmite că, pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandă conducătorilor auto să se informeze cu privire la condițiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze și să-și echipeze corespunzător autovehiculul. Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, circulați cu o viteză care să permită oprirea în siguranță, având în vedere că distanța de frânare, în astfel de condiții, este mult mai mare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Am trecut azi și drumul era mai mult alb decât negru. De la Vaslui la Tecuci erau 2 utilaje, restul fiind probabil la alimentat. Probabil utilajele lor au un consum de 200l la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.