spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Ciucă, întrebat de cei 600.000 euro cheltuiți de Iulian Dumitrescu pe vacanţe şi shopping: „E o sumă pe care va trebui să o justifice”

- Advertisement -

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că nu a fost cazul să-i ceară demisia prim-vicepreşedintelui Iulian Dumitrescu, acuzat de luare de mită, pentru că și-a dat-o singur. Liderul liberal a mai precizat că a avut o discuţie cu Dumitrescu şi că PNL va proceda la fel şi de acum încolo, dacă vor apărea cazuri similare. Nicolae Ciucă a fost întrebat sâmbătă, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă acuzaţiile aduse prim-vicepreşedintelui PNL Iulian Dumitrescu vor afecta partidul în perspectiva alegerilor.

„Partidul Naţional Liberal a procedat de fiecare dată, şi putem să ne uităm în toate activităţile de acest fel, şi a lăsat la îndemâna celui care a fost vizat de acţiunea justiţiei să ia decizia să demisioneze din toate funcţiile politice din partid. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi când prim-vicepreşedintele partidului a fost vizat de o acţiune a DNA. Şi în momentul în care a existat o decizie, un comunicat final al DNA, atunci domnul Iulian Dumitrescu şi-a dat demisia din toate funcţiile, tocmai pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine Partidului Naţional Liberal, pentru că este o acţiune care îl vizează personal şi pentru aceasta şi-a pus la dispoziţie tot ceea ce ţine de bunul mers al activităţii DNA”, a afirmat preşedintele PNL, potrivit News.ro.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciuca-intrebat-de-cei-600-000-euro-cheltuiti-de-iulian-dumitrescu-pe-vacante-si-shopping-e-o-suma-pe-care-va-trebui-sa-o-justifice-2673687

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Mda, noi supraviețuim, nu trăim bine în tara asta, iar hapsanii ăștia cocalari, hoți, parșivi, neoameni trăiesc precum Zeii!!! Iar noi toleram, acceptam, băgăm capul în pamant(pana ajungem la propriu în pământ din cauza lipsei accesului într-o unitate medicala….
    Suntem fără leac, în stare de letargie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.