33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Ciucă: Primele carduri pentru voucherele sociale au fost distribuite vineri și vor fi încărcate din 20 iunie

Primele carduri pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite, începând de vineri, de Poşta Română. Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie, transmite premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

„Le mulţumesc ministerelor şi companiilor naţionale şi private, care s-au mobilizat exemplar şi s-au sincronizat, astfel încât distribuirea cardurilor să înceapă mai devreme decât termenul estimat iniţial”, a spus premierul.

Potrivit premierului, aproximativ trei milioane de persoane – pensionari, persoane cu dizabilităţi, familii cu venituri mici şi persoane fără adăpost – vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni, bani pe care îi vor putea folosi pentru cumpărarea de produse alimentare…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ciuca-primele-carduri-pentru-voucherele-sociale-au-fost-distribuite-vineri-si-vor-fi-incarcate-din-20-iunie-1971595

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here