28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

CL Huși vrea să-și facă Club de Fotbal! Cinci consilieri au inițiat proiectul

IDEE… Aleșii municipiului Huși sunt pe cale să găsească o soluție pentru fotbalul din oraș, care are nevoie, spun cei implicați în această activitate, de un sprijin financiar constant din partea Primăriei. Cinci consilieri locali social-democrați au inițiat un proiect de hotărâre în acest sens, în cuprinsul căruia se pune problema înființării unui club sportiv, care să fie în subordinea directă a Consiliului Local al municipiului Huși. Ideea va fi supusă votului plenului într-o manieră urgentă, care a impus întrunirea unei ședințe extraordinare, vineri, 17 iunie. De menționat că echipa de fotbal a orașului, care a înregistrat anumite performanțe cunoscute celor pasionați de acest sport, are nevoie de susținere, întrucât forma de organizare privată de până acum nu și-a dovedit eficiența așa cum și-ar fi dorit coordonatorii ei și a acumulat o serie de debite. Pentru activitatea sportivă desfășurată la stadion, inclusiv pentru copiii care își doresc să facă parte din club, fie pentru o educație sportivă, fie chiar pentru o viitoare carieră, ideea susținerii fotbalului local este una bună, însă dacă și pentru bugetul orașului va fi o soluție potrivită, asta o vor decide consilierii, reuniți în cadrul ședinței de CL, din 17 iunie.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. daca acest proiect se va realiza, este primul pas spre puscarie. A se vedea absolut toate cazurile de primarii care si-au facut cluburi de fotbal. Va fi distractiv. Puscaria oricum e pentru oameni. ;)))

  • Distractiv este cat de proasta esti tu!!!!!Aia care au facut puscarie sunt cei care au furat bani, daca cineva face un club public si se cheltuie bani cum scrie la lege, nu face nimeni puscarie.Dar ti te uiti la televizor si nu intelegi nimic, deci fa un bine si traieste din amorteala in continuare.
   Trei sferturi din sportul Romanesc este detinut de Primarii, altfel eram 90% bolnavi, nu 60 cat suntem acum.Da tu bine macar ca ai facut 2 ore de spirt la scoala, ca sa poti merge pe strada, altfel te loveai la nas.

   • Vaca cu cabina, de când pana când dacă plătești jucători sau privești un meci de fotbal faci sport ?
    Daca vor sa facem sport sa bage banii in ceva unde sa facem TOTI sport, parcuri, piste de alergat, etc, care sa fie disponibile tuturor nu doar câtorva frecangii plătiți nesimțit sa bată chișca si noi cică asa facem sport

    • Ti-am zis ca nu intelegi nimic, poate acest club va avea copiii orasului catre fotbal, organizat, sustinut si in felul asta nu o sa i mai trimitem la spital la 25 de ani.Deschide ochii si vezi ce i in Romania, cate valori morale si sociale mai respectam

  • Si husenii care doresc fotbal platesc taxe si impozite, nu numai tu care te-ai gandit ca poti scrie comentarii aici.
   30 de ani nu a fost nimic in orasul asta, poate vrei doar un spectacol pe an de zilele husului in rest, nimic!!!!

 2. Domnii consilieri sa și facă club de fotbal din banii lor proprii dacă doresc, nu din banii cetățenilor. Noi nu avem medicamente în spitale si ne trebuie fotbal …

  • Cat de tolomaca esti…pai de asta te duci la spital, ca nu ai facut sport tolomaco si imbuibata pamantului!!!
   Da ce sa faci, huseni tratati 30 de ani cu nimic, tinuti pe 2 paini si o punga de faina, inculti si bucurosi pt 1m de asfalt….sa nu fie nimic la Husi, decat divele cu 8 clase sa iasa cu pantofii curati pe asfalt!!!!!!
   Copiii nu mai au ce sa faca, sa stea la masa pe pantofi cu curu si cu telefonul in mana!!!

   • Prostoi, nu mai fuma. Ilegale.
    Nu le mai amesteca.
    Tu zici de stadion pentru tăt prostul,ei vor să facă „echipă” de beșîcă . Are treabă una cu alta ca zona cu gara.

 3. O idee foarte buna.
  Daca erau doar vreo 10 spectatori nu se merita, dar aceasta emulatie trebuie sustinuta, husenii doresc fotbal, copii sunt foarte multi atrasi de acest sport.
  Acum sa speram ca va fi si continuatoarea clubului din Liga 3, mai ales ca domnul Primar a promis in viitor chiar Liga 2.
  Sunt vreo doua cluburi care ar trebui integrate in acest club si sa munceasca sa aduca rezultate si sa bucure husenii si sa duca copiii catre performanta.
  Sa faca o conducere din oameni care iubesc fotbalul la Husi si care pun osul la treaba.

  • Ei vor club separat, nou ca sa poate descărcă niște bani din buget… Despre ce vorbim?? Au posibilitatea asta legal si profita de ea. In rest, sunt toate rezolvate in Huși

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here