Claudiu Bleonţ a renunţat la actorie. Vrea să fie primar într-un sat din Munţii Apuseni

Claudiu Bleonț a renuntat la actorie şi vrea să se reprofileze. Actorul dorește să dirijeze un sat din Munții Apuseni, unde și-a găsit, de altfel, și liniștea. Claudiu Bleonț a anunțat că dorește să devină primarul comunei Beliș din Cluj, unde locuiește de când s-a instaurat noul virus pe pământ. Actorul a povestit că vizitează comuna și împrejurimile de când era copil, iar din 15 martie stă în comuna clujeană.

M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc. Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a declarat Bleonț pentru Monitorul de Cluj.

Artistul nu este hotărât dacă va fi candidat independent sau va apela la susținere politică, arătând că hotărârea sa nu a fost una politică, ci umană. „Sunt curtat, m-au căutat mai multe partide. Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. În măsura în care oamenii înțeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, a adăugat acesta.

Nadine, adevărul despre scandalul sexual cu Claudiu Bleonţ

Nadine a vorbit despre viața personală, despre trecut. Nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și să povestească despre scandalul sexual în care a fost implicată în anul 2012. ….https://www.romaniatv.net/claudiu-bleont-a-renuntat-la-actorie-vrea-sa-fie-primar-intr-un-sat-din-muntii-apuseni_525126.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ