Clipe de groază pentru două minore din Iași! Au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit! Cum au încercat să scape și ce s-a întâmplat în casa ororilor. Una dintre victime a scăpat după ce a spart un geam!

Un individ din județul Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a sechestrat două copile. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Dorel Radu, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Cele două minore au reușit să scape în cele din urmă din casă, una dintre ele fiind nevoită să spargă un geam și să fugă desculță pe stradă

Două fete, de 13 și 14 ani, au fost sechestrate de un individ sub amenințarea cuțitului! Una dintre victime a scăpat după ce a spart un geam! Minora din Iași a fugit desculță pe stradă, doar pentru a scăpa de agresor!
Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Dorel Radu, sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Dorel Radu, acuzat de procurorii ieșeni că a încercat să sechestreze două minore

Anchetatorii ieșeni spun că Dorel Radu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 28 februarie 2021, în jurul orei 21:00, aflându-se în locuința sa din satul și comuna Mogoșești, județul Iași, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având un cuțit în mână, inculpatul le-a împiedicat pe persoanele vătămate C.G.B., în vârstă de 13 ani, și R.N.D., în vârstă de 14 ani, să părăsească locuința, încuind ușa de acces a imobilului cu un lanț, chiar dacă acestea l-au rugat în repetate rânduri să le permită să plece”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. …https://www.bzi.ro/clipe-de-groaza-pentru-doua-minore-din-iasi-au-fost-sechestrate-si-amenintate-cu-un-cutit-cum-au-incercat-sa-scape-si-ce-s-a-intamplat-in-casa-ororilor-una-dintre-victime-a-scapat-dupa-ce-a-spart-u-4170888?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ