spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Clipe de panică după ce un autobuz a luat foc în mers, pe DN 15D, în județul Neamț. Pasagerii au scăpat teferi

- Advertisement -

Un autobuz a luat foc în mers, clipe de panică fiind trăite de cei aflaţi în mijlocul de transport în comun. Pasagerii din Neamţ n-au suferit leziuni, reuşind să iasă la timp din autovehicul.

În dimineaţa zilei de 28 iunie 2023, alarma a sunat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ în jurul orei 05.30, solicitându-se o intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la un autobuz, care efectua o cursă regulată de călători pe Drumul Naţional 15D, care leagă oraşele Piatra Neamţ şi Roman.

Mijlocul de transport în comun a luat foc în mers, în apropierea localităţii Dulceşti. La locul solicitării au fost trimise două echipaje cu tot atâtea autospeciale de stingeri de la Detaşamentul de pompieri Roman şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea acestora,  pasagerii din Neamț, 30 la număr, majoritatea navetişti, au reuşit să se evacueze.

„Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă la întregul autobuz. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului“, a declarat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU „Petrodava“. Citeste mai multe pe Adevarul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.