spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

CLM Bârlad acordă, de două ori pe an, lemne pentru foc, persoanelor aflate în dificultate!

- Advertisement -
AJUTOR… Persoanele aflate în zona majoră de risc și în situații deosebite vor beneficia de 2 mc de lemne de foc de două ori pe an!

DECIZIE… Primăria municipiului Bârlad, acordă ajutor de urgență în natură, constând în 2 mc de lemne de foc. Ajutorul se acordă de două ori pe an, prin Direcția de Ajutor Social (DAS), în baza unei hotărâri a CLM din decembrie 2022, privind valorificarea materialelor lemnoase provenite din vegetația forestieră proprietate publică a municipiului Bârlad. Vor beneficia de acest ajutor persoanele defavorizate și cele aflate în zona majoră de risc social, dar și persoanele aflate în situații sociale deosebite. „Rugăm persoanele aflate în dificultate să se prezinte la sediul DAS din B-dul Epureanu, nr. 35, în vederea depunerii actelor necesare acordării ajutorului de urgență în termen cât mai scurt”, au menționat reprezentanții DAS Bârlad. Ajutorul de urgență se acordă în baza unei solicitări depuse la DAS însoțită de acte doveditoare și a unei anchete sociale efectuată de DAS.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. DAR POATE LE TRIMITETI OAMENILOR SI UN VEHICUL AMFIBIU CA SA POATA AJUNGE PANA LA SEDIUL DAS, AFLAT DINCOLO DE STRADA EPUREANU DISTRUSA DE CEL MAI CEL DINTRE CEI MAI CEI PRIMARI! SAU POATE MUTATI SEDIUL DAS LA BANCA CA ACOLO STRAZILE AU ASFALT!

  2. Lemne, pachete… .. bravo… dar locuri de munca nu le putetinface rost? Trebuiensa fie odihniti pentru votare….Toti rromii fac parte dinnaceste categorii? Carora le dati celor …care sint cu Raducanu la PSD sau celor care sint cu varu lui Raducanu la AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.