spot_imgspot_img
7.7 C
Vaslui
18-apr.-2024

Clubul „Blue Knights Romania IV”, campanie de constientizare a pericolelor din trafic: tinerii motociclisti, invitati la Poligonul Vaslui

- Advertisement -

CAMPANIE… Tinerii din Vaslui, pasionati de motociclism, sunt invitati vineri, 13 mai, la Poligonul municipal, unde va avea loc un eveniment de informare. Un expert al Inspectoratului General al Politiei Române le va vorbi despre pericolele din trafic, despre cum le pot evita si cum se pot bucura, cu adevãrat, de viata de motociclist. Evenimentul este organizat de Clubul „Blue Knights Romania IV”, în parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui, Registrul Auto Român (RAR) – Vaslui si Inspectoratul Școlar Judetean Vaslui. „Tinerii viseazã o viatã de motociclist. Nu vã scurtati viata, trãiti motociclismul. Dragi prieteni motociclisti, viitori motociclisti sau pur si simplu pasionati de motociclism, evenimentul rutier grav produs recent în judetul nostru, dar si alte evenimente rutiere moto din tarã, ne determinã sã luãm initiativã. Vineri, 13 mai, începând cu ora 12:00, vã invitãm la Poligonul Municipal Vaslui, unde un lucrãtor de politie din cadrul IGPR, expert în conduitã preventivã auto, ne va vorbi, în termeni tehnici, de dinamicã si comportament moto. Vã asteptãm cu drag si dorintã moto!”, au transmis reprezentantii Clubul „Blue Knights Romania IV”. Veteranii clubului îsi doresc, cu aceastã ocazie, sã atragã atentia asupra riscurilor la care se expun motociclistii atunci când nu sunt prudenti. În urmã cu trei sãptãmâni, un tânãr de 16 ani, din Solesti, si-a pierdut viata în urma unui grav accident. Tânãrul motociclist a încercat sã evite un câine care i-a apãrut în fatã, pe partea carosabilã, dar a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a iesit în decor. Cadrele medicale, care au ajuns la fata locului, i-au acordat îngrijiri medicale si l-au transportat la Spitalul Judetean Vaslui, însã, dupã câteva ore, a încetat din viatã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Poate discutati si de aducerea la standardele de fabricație a dispozitivelor de evacuare a gazelor arse!
    In rest, RESPECT adevăraților conducatori auto cat A, AM!

  2. Aseară cumva unii dintre membrii clubului au făcut repetiții până la M Grecilor și înapoi sau sunt mucea cu pârâitori din alea care nu încap pe banda lor, asa cum i a învățat profesorul? Sper ca nu… Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.