Clubul Rotary i-a oferit un pian lui Rareș Trufea, tânărul care a impresionat la “Românii au talent”

DAR… În vârstă de 17 ani, Rareș Trufea a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartos, intrând, astfel, în semifinala concursului. Clubul Rotary Vaslui i-a oferit un pian.

SPRIJIN… Rareș Trufea, tânărul care a impresionat la “Românii au talent”, a primit ieri un pian din partea Clubului Rotary Vaslui. Impresionat de cadoul primit, acesta le-a mulțumit rotarienilor și le-a mărturisit că era visul lui de mic copil să aibă un pian mecanic în casă. “Vă mulțumesc foarte mult pentru ce ați făcut pentru mine, e un cadou minunat, vă rămân recunoscător. De mic copil visam să am un pian mecanic în casă, mă va ajuta mult în carieră. Le mulțumesc mult și părinților mei, pentru că m-au crescut frumos și m-au ajutat să ajung aici”, a spus Rareș Trufea.

În cadrul evenimentului, președintele Clubului Rotary Vaslui, Gheorghe Striblea, a povestit cum a apărut această inițiativă de a-i oferi tânărului un pian. “În acest an greu, un grup de prieteni din grupul nostru, împreună cu un alt grup de prieteni, am reușit să achiziționăm un pian pe care să îl dăruim unui tânăr talentat din Vaslui. Ne-a ajutat un domn din București, cu multă activitate de binefacere, nu e membru Rotary, dar se regăsește în multe acțiuni de ale noastre – Adrian Ciontea. Am conlucrat foarte bine cu un distins domn, o legendă a canotajului românesc, Vasile Tomoiagă, campion național și mondial la canotaj. Ne-a ajutat Ghiorghi Safir, îl știe toată lumea, mai ales că îi consumăm produsele. Ne-a ajutat Ioan Ciomaga, Adrian Costin și Silviu Helgiu. Le mulțumim și le oferim câte o plachetă tuturor celor care ne-au sprijinit. Nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor din Club Rotary Vaslui, care au susținut această inițiativă”, a declarat Gheorghe Striblea.

Rareș Trufea a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

În vârstă de 17 ani, Rareș Trufea a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartos, intrând, astfel, în semifinala concursului. „Băi, cum a cântat… Pe mine m-a spart”, i-a spus Smiley lui Pavel Bartoș, imediat după finalul melodiei interpretate de Rareș. “Le mulțumesc enorm, mă bucur că au simțit nevoia să îmi dea Golden Buzz-ul, pentru că au simțit în mine un potențial talent, le mulțumesc din toată inima”, a spus Rareș Trufea. Tânărul i-a uimit pe membrii juriului cu melodia interpretată atât cu vocea, cât și la pian. „Este minunat. Vocea ta sună impecabil. Și faptul că tu știi să cânți atât de frumos la pian face din combinația asta… Dacă e doar pe simț, e perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc”, a spus Andi Moisescu. „Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu-mi vine să cred că tu, la 16 ani (n.r. vârsta lui Rareș la momentul audițiilor), poți să cânți atât de bine acest cântec. Ești din lumea mea, apreciez, ai atins punctul meu sensibil și mi-a plăcut tare mult”, a spus Andra. „A fost superb, impecabil, orice cuvânt e de prisos”, a spus și Alexandra Dinu. “Mă simt șocat, foarte fericit, nu pot să cred că am reușit asa ceva. Eu speram să trec în etapa următoare cu patru de “da”, dar se pare că a fost cu mult mai bine. Sunt în al nouălea cer, foarte bucuros. Mai am de lucrat la încrederea în mine. De obicei, nu sunt foarte încrezător în forțele mele proprii. Mereu am fost așa, indiferent că era extrem de bine, eu voiam să fie perfect”, a spus tânărul, după audiții.
1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru acest gest. Iepurasul de Pasti i-a adus acestui tanar talentat un cadou frumos de la niste oameni cu suflet mare.

LĂSAȚI UN MESAJ