6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

Cluburi de fiţe şi droguri în dosarul Farfuriilor Albe. Cum se distra „lumea bună“ în pandemie

- Advertisement -

În acest dosar au fost condamnate, pe data de 8 noiembrie 2022, câteva persoane dintre cele implicate în ceea ce se petrecea la la Jazz Caffe Pub şi Chaplin’s, două celebre cârciumi din Piatra Neamţ. Este vorba despre cei care au făcut acorduri de recunoaştere a vinovăţiei.

Cristian Dobrea, unul dintre patronii de cluburi de fiţe şi droguri, care administra Chaplin’s, a primit cea mai mare pedeapsă, 3 ani şi 11 luni cu executare. Ciprian Motoi, un dealer, are de executat 3 ani şi 6 luni, în timp ce Claudiu Enea şi Mihai Pavel,au scăpat mai uşor, 2 ani şi 9 luni, respectiv 2 ani şi 2 luni, cu suspendare condiţionată.

Procesul continuă pentru alţi şase inculpaţi, între ei fiind şi Constantin Cuejdianu, şeful de la Jazz City Cafe. Acuzaţiile aduse persoanelor deferite justiţiei sunt trafic şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu şi punerea la dispoziţie a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/cluburi-de-fite-si-droguri-in-dosarul-farfuriilor-2218919.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.