22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Coaliția militară a SUA din Orientul Mijlociu a capturat un lider important al ISIS într-un raid de noapte în nordul Siriei

Forțele coaliției militare internaționale condusă de SUA în Orientul Mijlociu au capturat un lider important al grupării teroriste ISIS într-un raid de noapte în nordul Siriei, scrie BBC.

Conform unui comunicat al coaliției militare bărbatul capturat era un „experimentat constructor de dispozitive explozibile și o persoană cheie pentru operațiunile grupării teroriste”.

Operațiunea militarilor coaliției s-a desfășurat în apropiere de granița Siriei cu Turcia, iar conform acesteia, misiunea „a fost planificată meticulos pentru a minimiza riscul de victime civile colaterale”.

Conform unor oficiali americani citați de The Washington Post, liderul capturat este Ahmed Kurdi și era cunoscut ca „guvernatorul” regiunii Raqqa…https://www.digi24.ro/stiri/externe/coalitia-militara-a-sua-din-orientul-mijlociu-a-capturat-un-lider-important-al-isis-intr-un-raid-de-noapte-in-nordul-siriei-1978159

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here