spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Cod galben de ninsori abundente. Meteorologii anunță unde se va depune strat nou de zăpadă. În restul țării va ploua

- Advertisement -

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori în zonele înalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zăpadă. De asemenea, ei anunță că ploile vor cuprinde toată țara. Codul galben intră în vigoare duminică la ora 18.00 și va fi în vigoare până luni la ora 22.00. La altitudini de peste 1500 m în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

De asemenea, meteorologii au emis o informare meteorologică până luni la ora 15.00 care anunță că aria ploilor va fi în extindere treptată dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10…15 l/mp, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei, pe arii restrânse de peste 30 l/mp. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea local și temporar intensificări în regiunile sudice și sud-estice cu viteze în general între 45 și 55 km/h.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/harta-cod-galben-de-ninsori-abundente-meteorologii-anunta-unde-se-va-depune-strat-nou-de-zapada-in-restul-tarii-va-ploua-2767527

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.