spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

- Advertisement -

Cu două săptămâni înainte de Paște, la munte ninge, iar toată țara se află sub alerte meteo. Furtunile vor cuprinde treptat în toate regiunile, iar zona montană înaltă este cod galben de ninsori. În județele Gorj și Hunedoara s-a depus un strat consistent de zăpadă. Drumarii au scos utilajele încă de azi-noapte pentru a curăța șoselele.

Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova, a spus la Digi24 că se circulă în condiții de iarnă, deoarece în zona Voineasa-Vidra, pe DN 7A, s-au înregistrat ninsori abundente. De asemenea, pe DN 67C, în zona Rânca, stratul nou de zăpadă a atins 15 centimetri. Tudor a adăugat că deocamdată nu s-au înregistrat probleme, dar a făcut un apel la șoferi să nu intre pe drumurile acoperite de zăpadă fără anvelope de iarnă. Iar un nou Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură va intra în vigoare luni, la ora 18:00, potrivit meteorologilor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/video-cod-galben-de-ninsori-cu-doua-saptamani-inainte-de-paste-zonele-in-care-drumarii-au-intervenit-pentru-deszapezire-2767999

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.