19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Codin Maticiuc a spus adevărul despre cum a scris cartea despre Nuțu Cămătaru: „Am vorbit fix 6 minute”

Codin Maticiuc a fost invitat la Xtra Night Show unde a dezvăluit cum a decurs prima întâlninre cu Nuțu Cămătaru. Vedeta susține că a fost prezentat interlopului prin intermediul unei cunoștiințe comune.

Codin Maticiuc a povestit în cadrul Xtra Night Show cum l-a întâlnit pe temutul interlop Nuțu Cămătaru, vedeta a recunoscut că prima întâlnire a durat doar 6 minute.

Codin a menționat că a fost introdus în lumea ascunsă a interlopilor din care face parte Nuțu Cămătaru de către o cunoștiință comună.

„Eu m-am considerat întotdeauna omul potrivit la momentul potrivit. Am găsit un om care să mă introducă acolo, un om pe care eu îl cunoșteam, iar el îi era apropiat lui, îi era fin. Ăla mi-a făcut o introducere bună. Eu când am ajuns acolo eram deja în barcă. Deja știa despre ce vreau să-i vorbesc. Am vorbit fix 6 minute. Nu sunt discuțiile așa, mai ales la început. (…) Cred că a contat că am mai scris o carte”, a dezvăluit Codin Maticiuc, la Xtra Night Show.

Codin a dezvăluit mai apoi că a stat în preajma interlopului Nuțu Cămătaru, vreme de aproape cinci ani, în care a fost părtaș la multe momente definitorii pentru viața contoversatului personaj, cum ar fi nunți, procese și relațiile cu cei din anturajul său. …https://www.romaniatv.net/codin-maticiuc-a-spus-adevarul-despre-cum-a-scris-cartea-despre-nutu-camataru-am-vorbit-fix-6-minute_6015468.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here