12.3 C
Vaslui
20-mai-2022

Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă

Veste de zile mari. Cătălin Botezatu va avea un parteneriat pe plan profesional cu nimeni alta decât Kim Kardashian.

Colaborare-bombă în showbiz. Cunoscutul creator de modă a fost surprins la același eveniment cu echipa lui Kim Kardashian, care i-a observat potențialul talentatului român și nu a ezitat să-i promită o colaborare.

Cătălin Botezatu spune că în viitorul foarte apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra Kim Kardashian.

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Totodată, Botezatu a vorbit și despre starea sa de sănătate care i-a cam tot făcut probleme în ultima vreme, vedeta spune că acum este în cea mai bună formă, dar are și un secret care-i ajută organismul în cele mai grele perioade.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul, liniștindu-și astfel fanii, îngrijorați de starea sa de sănătate. …https://www.romaniatv.net/colaborare-bomba-in-showbiz-catalin-botezatu-pregateste-o-surpriza-cu-kim-kardashian-ce-vrea-sa-faca-faimosul-creator-de-moda_5771748.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here