spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
30-sept.-2023

Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă

- Advertisement -

Veste de zile mari. Cătălin Botezatu va avea un parteneriat pe plan profesional cu nimeni alta decât Kim Kardashian.

Colaborare-bombă în showbiz. Cunoscutul creator de modă a fost surprins la același eveniment cu echipa lui Kim Kardashian, care i-a observat potențialul talentatului român și nu a ezitat să-i promită o colaborare.

Cătălin Botezatu spune că în viitorul foarte apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra Kim Kardashian.

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Totodată, Botezatu a vorbit și despre starea sa de sănătate care i-a cam tot făcut probleme în ultima vreme, vedeta spune că acum este în cea mai bună formă, dar are și un secret care-i ajută organismul în cele mai grele perioade.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul, liniștindu-și astfel fanii, îngrijorați de starea sa de sănătate. …https://www.romaniatv.net/colaborare-bomba-in-showbiz-catalin-botezatu-pregateste-o-surpriza-cu-kim-kardashian-ce-vrea-sa-faca-faimosul-creator-de-moda_5771748.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.