spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Coloană de camioane lungă de 80 de km, la granița dintre Polonia și Belarus. Șoferii au încercat să plece din UE până la miezul nopții

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O coloană uriașă de camioane s-a format sâmbătă noaptea la granița dintre Polonia și Belarus, în condițiile în care șoferii ruși și bieloruși încearcă să părăsească Uniunea Europeană în termenul limită impus prin al cincilea pachet de sancțiuni.

În preajma termenului limită de sâmbătă, coloana de camioane ajunsese la 80 de kilometri, unele dintre ele fiind blocate de 33 de ore, scrie BBC.

Potrivit celui de-al cincilea pachet de sancțiuni contra Rusiei, din 9 aprilie camioanele din Rusia și Belarus nu au mai putut intra în Uniunea Europeană, iar cele aflate în cursă au avut termen ca până în 16 aprilie să revină în țara lor. Măsura nu se aplică transportului rutier de mărfuri care livrează produse farmaceutice, medicale, alimentare şi agricole, inclusiv grâu, şi nici livrărilor de energie, metale neferoase şi îngrăşăminte.

Mai multe imagini filmate cu drona au arătat cozile uriașe la graniță pe măsură ce termenul limită de la miezul nopții se apropia…https://www.digi24.ro/stiri/externe/coloana-de-80-de-km-de-camioane-la-granita-dintre-polonia-si-belarus-soferii-au-incercat-sa-plece-din-ue-pana-la-miezul-noptii-1908927

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.