spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

Comediantul George Tănase a renunțat la burlăcie! Cu ce se ocupă femeia care l-a cucerit

- Advertisement -

Fostul matinal de la Kanal D, George Tănase (29 de ani) nu mai e burlac, căci s-a însurat cu jumătatea lui. Despre femeia care îi face viața mai frumoasă, ne-a povestit chiar George, în vremea în care încă mai făcea parte din echipa de la Kanal D.

„Pentru mine, căsătoria e ca alarma de la ceas. Îmi place să-i dau amânare. (râde) Urmează. Oricât încerc eu să fug, la un moment dat, cineva o să îmi pună piedică. Glumesc. După aproximativ cinci ani de zile, cred că e momentul pentru pasul cel mare. Ea, cumva, s-a obișnuit cu programul meu. Și ea lucrează, o zi da, una nu, dimineața. Ea este antrenor de fitness. Ea mă ține în priză. E și nutriționist-tehnician. Clar, mănânc și sănătos. Slavă Cerului, mă descurc foarte bine!”, ne-a povestit George Tănase.

El poate fi urmărit acum pe canalul de YouTube „theXclusive”, unde prezintă emisiunea „ZigZag” și le aduce privitorilor, în fiecare sâmbătă, întrevederi relaxate cu celebrități din România, abordate într-o notă amuzantă, confesiuni presărate cu umor și naturalețe. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/george-tanase-a-renuntat-la-burlacie-2204240.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.