-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Comediantul Micutzu, manele şi înjurături pe scena Filarmonicii Banatul. Înainte, manelistul Jador fusese interzis

- Advertisement -

Un comediant care a urcat, marţi, 3 mai, pe scena Filarmonicii Banatul, din Timişoara, în cadrul unui spectacol cu alţi artişti, a pus manele şi a înjurat ca să arate că „se poate”, la două săptămâni după ce concertul maneliştilor Jador şi Aza Dau Moda fusese interzis. Într-o postare pe Facebook, o mezzosoprană a arătat că un astfel de spectacol nu îşi are locul.

Primarul Timişoarei şi autorităţile locale din Timişoara au fost acuzate de discriminare după ce un concert de manele al lui Jador, pe scena Filarmonicii Banatul, a fost interzis. Reacţiile în urma scandalului au fost diverse. Unele dintre comentarii arătau că, în timp ce manelele sunt interzise, înjurăturile comedianţilor sunt permise pe scena Filarmonicii „Banatul”.

Ca să confirme, comediantul Micutzu, a urcat marţi 3 mai pe scena Filarmonicii Banatul, unde a pus să cânte o melodie a lui Jador şi a folosit cuvinte obscene ca să arate că se poate.  „A zis cineva pe Facebook «Bă, dacă nu îl lăsaţi pe Jador să cânte, îi lăsaţi pe ăştia să zică p**a?». Noi am spus «Corect, aşa că iată şi Jador şi p**a»”, a spus comediantul, potrivit unei înregistrări publicate pe Facebook de mezzosoprana Aura Twarowska.

Citeste mai mult: adev.ro/rbcry6

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.