spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Comisia Europeană avertizează că purtarea măştii ar putea redeveni necesară, iar reuniunile să fie limitate

- Advertisement -

Comisia Europeană a avertizat vineri asupra posibilităţii de a fi reintrodusă purtarea măștii și de a fi limitate reuniunile în lunile următoare, pentru a încetini răspândirea COVID-19. Executivul european insistă asupra importanţei vaccinării, pentru a ţine pandemia sub control, și anticipează, de asemenea, că gripa din acest sezon ar putea deveni o provocare, pe lângă COVID-19.

„Ultimii doi ani au demonstrat că UE se poate confrunta cu un nou val de COVID-19”, ce coincide cu revenirea din concedii, cu redeschiderea şcolilor şi scăderea temperaturilor, menţionează executivul comunitar într-un raport asupra modului în care statele UE trebuie să se pregătească pentru a răspunde unei noi înmulţiri a cazurilor de COVID-19 ce ar putea surveni toamna aceasta şi iarna care vine. În plus, este probabil ca „UE să se confrunte cu un sezon cu o circulaţie activă a altor virusuri respiratorii, inclusiv gripa”, ceea ce va presupune „o provocarea pentru sistemele de sănătate naţionale deja suprasolicitate”, semnalează acelaşi raport, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/comisia-europeana-avertizeaza-ca-purtarea-mastii-ar-putea-redeveni-necesara-iar-reuniunile-sa-fie-limitate-2068925

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.