spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Comoara lui Buzatu și secretele Anuței sunt cele mai râvnite trofee, după flagrantul DNA (FOTO)

- Advertisement -
ÎNTREBĂRI…Cine are de câștigat din toată această afacere a arestării lui Buzatu? Cine e cel mai fericit din tot grupul strâns unit din jurul acestuia? Iată două întrebări care sunt pe buzele tuturor vasluienilor

SCENARII…După operațiunea DNA unde s-a văzut adevărata față a lui Buzatu, un om lacom când vede gentuța cu bani, vasluienii se întreabă unde este comoara președintelui de CJ Vaslui sau ce proprietăți ascunse are cumpărate pe numele lui, dar și pe al Anei Obreja, care s-a dovedit mai mult decât o simplă secretară, mai degrabă un broker care caută cu stăruință locul unde să plaseze capitalul lui Buzatu. Și s-a văzut pe filmările de la DNA, că omul chiar are bani. Buzatu este îndrăgostit de agricultură și s-a văzut acest lucru. Fosta soție, senatoarea Gabriela Crețu, chiar credea că Mitică prășește la porumb sau cosește iarbă și de aici vin acele genți cu bani, în care încape fix milionul de lei. De aceea, încă din prima, Ana s-a orientat către agricultură. Apoi au urmat investițiile imobiliare. Se spune că multe proprietăți sunt pe numele Anei Obreja pentru a fi protejate de ochii curioșilor. Aceasta, fiind consilier personal, fentează declarația de avere și astfel publicul nu mai are acces la zestrea acestei fete. Un exemplu? Numai la Pașcani, pe lângă Ruginoasa, Buzatu s-a înțeles cu un fermier să cumpere 70 hectare de teren, de care acum se ocupă Ana Obreja.

Toată lumea se întreabă unde e comoara lui Buzatu sau, dacă e să ne luăm după cum vorbea codat politicianul cu diverși interpuși, unde e “scorbura” în care îndesa “peștii” altfel. Siguranța cu care acesta a înhățat geanta cu cei 1,25 milioane de lei te poate duce cu gândul că la Buzatu era o obișnuință să primească ‘împrumuturi” de la firmele care lucrau pentru Consiliul Județean. Și Tudorel Buzatu obișnuia să facă astfel de împrumuturi. De exemplu, acesta a circulat mult timp cu un Mercedes ultimul model “împrumutat” pe firma Kazan, deținută de omul de afaceri Bogdan Elisei. Când acesta nu a mai putut plăti ratele, repede Tudorel și-a găsit un alt patron dispus să-i cumpere o mașină și așa a ajuns într-un Porsche Cayenne împrumutat de la un om de afaceri din Vaslui, care, la rându-i, l-a luat de la patroana de la Recumed, o doamnă care lucrează intens cu spitalul județean aflat în subordinea lui “taticu’ “. Bine, bine și care ar fi prețul unui astfel de împrumut ? Datele la care reporterii Vremea Nouă au acces au constatat că omul de afaceri care s-a dat peste cap să-l facă om pe Tudorel este Ionuț Rebegea și, surpriză, cei doi sunt asocialți într-o firmă nouă, numită SC Sungreenpark SRL. În edițiile viitoare, vom detalia acest subiect, să vedeți de ce cei doi s-au asociat, mai ales că firma va intra în curând în posesia unor fonduri europene, iar lobistul Tudorel, în calitatea sa de membru în Consiliul de Administrație al Societății pentru Servicii de Mentenanță a Rețelelor Electrice de transport Smart SA, unde statul este acționar, are un plan bine făcut.

Dumitru Buzatu și banii de prin vecini

Fără a avea instrumentele de la Fisc, reporterii de la Vremea Nouă au făcut o schemă a împrumuturilor pe care de data aceasta Dumitru Buzatu la plasa pe la diverși prieteni ai lui Tudorel, sau parteneri. De exemplu, se tot vorbește că fostul hotel Vaslui, cumpărat de Ionuț Sava, are la bază un împrumut. Dumitru și Tudorel Buzatu l-ar fi ajutat pe bunul lor prieten să cumpere acel hotel, care a costat 1,3 milioane de euro. Nici Ionuț Sava nu se lasă mai prejos și-și ajută binefăcătorul, crescând porci într-o fermă (active) care aparține unei firme unde Dumitru Buzatu este acționar 100% și Ana Obreja, ACIP Perla SRL. Toate aceste conexiuni par la prima vedere nevinovate, însă Buzatu a simțit că Ionuț este un băiat de încredere și i-a mai dat un mic înprumut când acesta a cumpărat în Iași, vreo 5 apartamente. Și Anuța Obreja are mania investițiilor în imobiliare, dar despre aceste lucruri, în edițiile viitoare.

Pongo, omul care a luat “mortul” de la Buzatu

Ciprian Damian, fostul președinte al FC Vaslui, omul cu serviciu secret privat, este de asemenea un bun prieten cu Tudorel, dar, cum avea să se exprime în direct la Realitatea TV, și cu Buzatu senior, cu care “se mai vede din când în când pe vreo tarla din județ”. Cei doi s-au împrietenit mai bine când, cu mult timp în urmă, bunul samaritan Pongo a cumpărat firma găurită de Buzatu, când s-a jucat de-a agricultura. Atunci, Damian a preluat și o datorie mare, de 15 miliarde de lei vechi, iar printre creditori era și Plantagro Com, compania lui Constantin Nechifor. Ca un făcut, fostul președinte de la FC Vaslui vinde lui Plantagro Com o creanță a clubului de fotbal de vreo 4 milioane de euro. Deci, niște circuite financiare de te doare capul. Dacă mai punem la socoteală că Tudorel cumpăra de la Damian niște cafenele, atunci putem spune că din aceste tranzacții și cei mai negri bani ies albi.

Ana a investit în locurile natale, unde a văzut lumina cel mai mare șpăgar al Vasluiului

La Pașcani, pe lângă pădurile și terenurile agricole pe care Buzatu le are trecute conștiincios pe declarația de avere, mai sunt ceva terenuri arvunite de Buzatu, dar cumpărare de Ana Obreja. Suprafața e una mare, de circa 70 ha, dar valoare, ca la Pascani. Investiția e de perspectivă, fiindcă pe ce a pus mâna secretara lui Buzatu, s-a cunoscut. Interesant ar fi de văzut ce o să zică baronul PSD când iese din arest și Ana noastră nu o să fie cuminte acasă, ci la plajă în Brazilia sau Argentina.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

31 COMENTARII

 1. Așteptăm prăduieli, sa vedem circ , sânge să curgă. Tudorel nu te lăsa nu ai nimic de pierdut dă i în gât pe toți cei care lingeau kury lu tatăl tău

 2. Eu dacă aș fi Buzatu i-aș da pe toți pe goarnă! Toți l-au trădat și ficiorsu va fi trădat chiar de câini lor! Dragoș bețivul orașului și popica mincinosul orașului!

  Tudorel ce ți-au pregătit căței tăi! Atacă primul ca ești în dezavantaj cu taică tu în pârnaie! Oricum tu nu ești prea deștept dar aș vrea să nu cazi ca ai suflet bun! Edi și Dragoș au fost întotdeauna niște câini jegosi! Ascultă la mine și ia aminte! Ei te vor distruge!

  Sper să citești și poate îți dai o șansă! Omule va cunosc pe toți, popica îi dădea sub coadă lui ăia ( de stătea la partier) ăia cu frate-su în Dubai rupt de droguri sau mai bine zis marele manager!) când umbla cu ilas! În primi 2-3 ani, a mușcat fraieru ăla și a luat-o de nevastă :))))! Îți zic și de motociclistul de Dragoș! Cum vorbea de tine, asta e mai periculos ca popica! Copile ține minte! Te vor distruge ăștia dacă nu ai grijă! Îți zic astea doar ca ai suflet bun! Ai suferit mult din cauza la zdreanța aia! Ei de mult te pândesc dar le era frică de taică tu!

 3. Domnul Ciolacu,daca tot vrea să facă curățenie în PSD,ar trebui sa dizolve toată organizația PSD Vaslui,unde nu este unul curat
  Ancheta DNA ,in mod normal,ar trebui sa se extindă la toate primăriile din județ,unde sunt puși primari sclavii domnului Buzatu
  Sau la centrele de asistenta sociala,gen Băcești,unde s-au făcut combinații cu domnul Briscaru,sau cu domnul Rubrica
  Altfel e praf in ochii pulimii

  • Niciodata , ca toti sunt fanarioti pusi pe spagi , ciolanacu e si el un sclavete , crezi ca e dumnezeu sa faca dreptate ? Daca ar exista un DNA pe bune , ar inchide jumatate din judet , toti care lucreaza la stat fura si spaguiesc.

 4. Bună ziua !
  Sincer ma așteptăm la mai multa agresivitate în articole fata de acest personaj notoriu pe care l ați hulit mereu prin presa.
  Scrieți de parca va este mila de el…Va e teama ca nu mai aveți ce scrie apoi…?!! Acum e momentul sa îl distrugeți când e la pământ…

  • Ei scriu numai la comanda , pe cativa arginit , si in functie de cine cat plateste. Vezi cum se schimbasera ca la 3 august in problema gazelor de shist , mai tineti minte ?

 5. Cei care comentati si aveti teama sa stiti ca cei vizati de comentariile voastre pot afla ID vostru de la furnizorul de net doar cu o sampanie. Pot afla usor de la ce telefon sau de la ce calculator a fost transmis mesajul. Traiasca FAMIGLIA!

  • Folositi browserul OPERA sau Opera GX , care au VPN gratuit , iti mascheaza adresa IP , adica identitatea calculatorului in reteaua internet.
   Si apoi oricum ar dura luni de zile si le-ar trebui super aprobari de la judecatorii si SRI , etc , asa ca stai linistit. Si daca afla , poate era altcineva care imi folosea telefonul sau cineva care era logat in reteaua de calculatoare de la servici , deci stati linistiti copii , luati si scrieti aici cu spor , ca a intrat spaima in cloaca de mafioti din administratie.
   SCRIETI , SCRIETI ! Fara frica ! Securistii se caca pe ei de frica acum si merg la intimidare.

  • Asa și???
   Chiar dacă se va afla nu va păți nimic atâta timp cât îți spui părerea fără sa faci amenințari.
   Amenințare se poate considera al tău comentariu, „colega din presa” … Așa că taci și înghite orice comentariu.

  • nu este adevarat! Networking-ul nu mai merge asa de 10-15 ani! Poate vrei sa spui IP, dar in fine! Majoritate sunt comentarii din UE si daca sunt prinsi vai de capul lor! Oricum reteaua este verificata si se poate afla foarte usor in sistem cine cauta si scoate date! GRPR ar cauza un conflict atat de mare in mari furnizori de internet incat ar ajunge toti dupa presedintele CJ Vaslui!

 6. Sa verifice DNA ca directorul Cazacu nu era in concediu de odihna asa cum a mincat kakat. A facut cerere de concediu simbata dupa scandal. El pleca la pescuit cind voia muschiul lui. Se aude la CJ Vaslui dl Ciprian Trifan !!!! Pina il ia DNA pe Dragos Cazacu mai bine l-ai da tu afara daca il verifici la cererea de concediu. Ai avea o bila alba la PSD Ciprian Trifan

  • Si daca vremea noua merge si vede lucrarile proaste facute de farmazon se inseamna ca buzatu trebuie eliberat?farmazon trebuie sa mearga si sa stea in aceeasi cusca cu buzatu pentru ca amandoi au impartit banii care trebuiau pusi pe drumuri.Asa-i?Confirma!

  • Sau buzatu a luat spaga pentru ca farmazon sa repare lucrarea proasta facuta?Nu trebuia decontata lucrarea dar nici spaga nu trebuia luata.Asa-i?Confirma!

   • Eu cred ca Farmazon a fost constrans sa îl dea în gat pe Buzatu. Cine știe cu ce îl au la mana, și el ca să scape a fost de acord sa îl toarne. Acum e momentul ca autoritățile statului sa ia la puricat pe toți cei din administrația locala. Sa le verifice averile și sa confiște tot. Sa vedem de unde bani de mașini scumpe, vile, terenuri și multe altele. Asa ar fi ideal dar din păcate………..

 7. Bai,genunchi goi ,eu usor ,usor mi as da demisia de la dgaspc vaslui,m as retrage, elegant ,cum minti tu de obicei ca sprijin politic numai ai,zero, ca asistenta sociala nu stii nimic,vreo operativa sa mananci cacat numai faci ,la plesnicute nu te mai tipii ,cum ca tai zilele de lucru ,la pescuit ai mers mereu,cu bunicu buru ,si ai strans mukti pesti…Sau ai poate strans de la examene,concursuri cu buru impreuna,numai el era presedinte de comisii de examinare,recutare,. Un pensionar basinos economic,recruta ,juristi,asistenti sociali,psihologi..etc sau te ai imprumutat de la irimia notarul ptr mihaela mihai , Mihaela iacov cristina penisoara, de zara costel ,zis buca , ,(costele unde esti ,mai esti pe iepureanu,ca tare muncesti ,cu deplasarile pe la covasna,harghita..bucuresti. )sau doamns de la falciu..cu Danga dumitru, IL mai dai jos pe Danga, pe catalin ciobanu,pe Edy adam ,mai schimbi tevile,gardul…si multe altele ,mai poti manca ,mukt cacat … te incuiai in birou si rageai ca un bou,sa nu fiu deranjat 4,5 ore ca aveai treaba cu ginutza ,stie lumea ca faceati urgii in spatele biroului…ca doar lucian nu te a abordat in parcarea cj lui, degeaba, mai dai afara oamenii ,ca doar era mosia ta dgsapc,urmareai oamenii pe camere ,adu cositoare de iarba furata inapoi ,mai schimbi masinile …ma ragalie de om ,injuraii oamenii ,ce pula mea va dau afara …..sunt inregistrari Bosjos.Aoleu uitasi de afacerea cu dezinfectantul ,si izokarea ta la centru de la paiu in timpyl covidului ,firma de curatenie si dezinsectie al fetitei tale Tedysor ,tedi prestari servicii la toate centrele ,samd….. Oricum gramatical stai ff bine ,la vorbit ,ca l ai scris in lucrarea ta la examen ptr ocuparea postului de director general in special la supt limba engkeza ,misto… vineri ne vedem pe balta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.