24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Compania Blue Air deschide baza de la Aeroportul Internațional din Iaşi

BLUE AIR își consolideaza prezența în Iași, anunțând deschiderea unei baze operationale si zboruri directe si de conexiune catre peste 23 de destinații începând cu 27 martie

Blue Air anunță lansarea serviciilor sale din noua sa bază din Iași, începând cu Vara 22 și pune in vanzare zboruri directe și de conexiune catre peste de 23 de destinații. Blue Air va avea o aeronava Boeing 737-8-MAX la baza din Iași și va opera 8 servicii directe și peste 15 zboruri de conexiune din Iași.

Blue Air operează în prezent zboruri directe de la Iași la Londra Heathrow și București Otopeni. Începând cu luna decembrie, Blue Air va adăuga un nou serviciu direct de la Iași la Dublin urmat de încă 5 noi zboruri directe de la Iași la Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles și Köln începând cu 27 martie 2022.

Blue Air va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iași prin hub-ul său din București în cadrul Orarului de Vară 2022: Amsterdam, Atena, Barcelona, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Paris, Stuttgart, Timișoara, Valencia și Viena.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here