-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Companie aeriană, învinsă în instanță de o ieșeancă! Femeia a cerut daune morale după întârzierea unei curse! Wizz Air, obligată să achite despăgubiri!

Femeia le-a cerut magistraților de la Judecătoria Iași să oblige societatea Wizz Air Hungary KFT – Sucursala Otopeni la plata unor despăgubiri

O companie aeriană a pierdut o bătălie în instanțele din Iași, cu o pasageră. Femeia le-a cerut magistraților de la Judecătoria Iași să oblige societatea Wizz Air Hungary KFT – Sucursala Otopeni la plata unor despăgubiri. Întreg scandalul a izbucnit de la întârzierea unei curse.
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte acțiunea formulată de ieșeancă.

„Instanța admite în parte cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenții, formulată de reclamanta Maria Angela Iftimoaia, în contradictoriu cu pârâta Wizz Air Hungary KFT – Sucursala Otopeni. Obligă pârâta la plata către reclamantă a dobânzii legale aferente sumei de 400 de euro, calculată de la 13 iunie 2019, până la 3 ianuarie 2020 – data plății debitului principal. Respinge primul capăt de cerere, ca rămas fără obiect. Respinge capătul al doilea de cerere, ca neîntemeiat. Obligă pârâta la plata sumei de 250 de lei către reclamantă, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. …https://www.bzi.ro/companie-aeriana-invinsa-in-instanta-de-o-ieseanca-femeia-a-cerut-daune-morale-dupa-intarzierea-unei-curse-wizz-air-obligata-sa-achite-despagubiri-exclusiv-4049957?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here