9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Competiția Chefi la cuțite s-a „mutat” la Spitalul Județean de Urgență Vaslui

- Advertisement -

LA MARE CĂUTARE… Mâncăruri ca la mama acasă, concurenți din toate colțurile județului, rețete surpriză, toate sunt ingredientele de bază a unei ediții speciale Chefi la cuțite, varianta locală, care se va desfășura, în data de 31 ianuarie, la Spitalul Județean Vaslui. Cea mai mare unitate sanitară din județ a organizat concurs pentru două posturi de muncitori necalificați la Blocurile Alimentare, iar anunțul a suscitat un interes enorm în rândul bucătarilor din județul Vaslui, aflați la  început de drum în tainele mâncărurilor. Nu mai puțin de 23 de persoane s-au înscris la concurs, concurența rezultată fiind una enormă, de 11 candidați pe post, mai ceva ca la Academia de Poliție. Proba selecției dosarelor nu a pus probleme niciunui candidat, dat fiind faptul că absolvirea școlii generale a fost singura condiție pe care aceștia trebuiau să o îndeplinească. Departajarea se va face pe 31 ianuarie, la ora 10.00, când toți cei 23 candidați sunt așteptați în bucătăria spitalului, pentru a susține proba practică. Cine va ști să facă tăițeii perfecți, să taie ceapa solzișori și să dea gustul perfect mâncării, aceia vor primi cuțitul de aur din partea comisiei și vor rămâne în bucătărie, pe perioadă nedeterminată.

Concurență și mai mare pentru posturile de șoferi

Pe lângă bucătari, Spitalul Județean Vaslui organizează, în această perioadă, concurs și pentru două posturi de șoferi pentru Serviciul Administrativ. Până pe 18 ianuarie, data limită de înscriere la concurs, și-au depus dosarele nu mai puțin de 35 de candidați. Aceștia au făcut dovada absolvirii învățământului mediu ori profesional de specialitate, precum și că dețin permis de conducere pentru șofer valabil pentru autovehiculele din categoriile B și C.  Departajarea se va face cu ajutorul a două probe: scrisul și interviul. Proba scrisă va avea loc în data de 30 ianuarie, ora 10.00, la sediul instituției , în sala de ședințe de la etajul 6. Candidații care vor obține nota de trecere se vor califica pentru proba interviului,  programată în data de 2 februarie.

Meniu
Așa arăta meniul pacienților, anul trecut, de Paște.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Câtă nesimțire in conducerea asta a spitalului , nu te-au chemat și pe tine in juriu , macar sa Gusti mâncarea mai Lucica 😟 bine ție cred că îți trebuia o cisternă de ciorba și o roaba de pilaf (dar cum mâncarea la grămadă e buna ) te descurcai tu

  2. LOCURILE SUNT OCUPATE CU DEDICATIE –-UITATIVA LA STUDII 8 CLASE ABSOLVITE –VINE UN BABALAU CARE SAU SATURAT PARINTII SAL MAI TINA SI PILELE DIN –PSD –PNL MAI NOU SI USR –DA USR –AU SI EI INTRARE –VA DATI SEAMA CE CONCURENTA –

  3. Locurile sunt ocupate deja,trebuie sa fie cineva de prin PSD,s-au cei cu pile, bani , nepotisme ,restul e doar poveste……asa sunt ocupate locurile la stat, toti stim asta.Traiasca PSD-ul si hai la vot………!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.