Compozitorul vasluian Marcel Iorga, de douã ori pe podiumul Festivalului “Mamaia Copiilor”

REZULTATE… Compozitorul Marcel Iorga a urcat de douã ori pe podiumul Festivalului national de interpretare si creatie pentru copii si tineri “Mamaia Copiilor” 2021. Acesta a obtinut douã premii II, unul la sectiunea Creatie pentru prescolari, cu piesa “Se întâmplã ceva” (interpretare Andra Bejan, Iasi), iar celãlalt la sectiunea Creatie pentru scolari, cu piesa “Fetele” (interpretare Mara Matasã, Târgu Neamt). “Vreau sã le multumesc tuturor copiilor care m-au reprezentat, interpretând în concurs piesele în primã auditie din anii 2020 si 2021: Diana Maria Ursulescu, Rezan Chircã, Alexandra Bianca Schiopu, Bogdãnel Coman, Cara Manole, Natalia Ududec, Anastasia Stanciu, pãrintilor care îi sustin în demersul lor si profesorilor de canto care i-au pregãtit. Toti au fost minunati, s-au pregãtit si au fost la înãltime, au umplut scena cu talentul lor si pentru asta cred cã au fost cîstigãtori cu totii!”, a transmis compozitorul Marcel Iorga.

La concurs au mai participat alti patru vasluieni. Compozitorul Marcel Iorga i-a felicitat pe toti pentru rezultate. “Felicitãri si celorlalti creatori vasluieni, care au avut piese în festival si care au fost premiati: prof. Dragos Gheorghiu, care a obtinut douã premii I, la Creatie, cu piesele “Baletul este tot ce iubesc” (interpretatã de Anastasia Stanciu) si “Sentimente” (interpretatã de Amalia Bleoju). Felicitãri Feliciei Nitã, care a obtinut premiul III cu piesa “Când mã plimb cu bicicleta”, cântatã de Rezan-Angela Chirca (orchestratie-Marcel Iorga). Felicitãri si lui Claudiu Bulete pentru premiul III, obtinut cu piesa “Singurã acasã”, cântatã de Ana Maria Urcan. Nu în ultimul rând, felicitãri si lui Vlad Ioga, pentru piesa “Ram-Pam-Pam” (orchestratie Marcel Iorga), interpretatã de Bogdan Coman din Constanta. Multumiri celor care au fost parte atât de importantã în povestea acestor reusite, juriului format din maestrii Viorel Gavrilã, Bogdan Dragomir, Adrian Romcescu si domnisoarei Dora Gaitanovici, precum si doamnei coregraf Paula Mitru Niculae&Trupa Dinamic. Dupã o micã pauzã urmeazã sã mã întâlnesc din nou cu copiii, de data aceasta în calitate de jurat, alãturi de Nico, Luminita Anghel, Tudor Turcu, Viorel Gavrilã, Mihai Alexandru si Bogdan Dragomir, la Festivalul “Vis de stea”, care se va desfãsura la Moinesti, în perioada 30 -31 iulie. Apoi, tot în calitate de jurat, voi participa la Festivalul Tineretii, programat în perioada 23-29 august, la Mangalia”, a mai transmis compozitorul Marcel Iorga.
1 COMENTARIU

  1. Felicitari!Si la Vaslui sunt oameni minunati, implicati, priceputi si capabili de lucruri marete!Bravo voua tuturor si felicitari intregii echipe pentru eforturile depuse!

LĂSAȚI UN MESAJ