spot_imgspot_img
8.1 C
Vaslui
23-feb.-2024

Comuna Tutova se dezvoltă prin Programul Anghel Saligny, primind finanțare de 4,5 milioane de euro!

- Advertisement -
FINANȚĂRI… La Tutova, prin Programul Anghel Saligny, primarul a depus cinci solicitări de finanțare și i-au fost aprobate trei!

INVESTIȚII… Comuna Tutova are aprobate trei solicitări de finanțare prin programul Anghel Saligny. Tânărul primar Ion Corciovă a încercat permanent să găsească soluții și surse de finanțare pentru dezvoltarea comunei. Săptămâna trecută a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, unde primarul a depus cinci solicitări de finanțare. Comunei Tutova i-au fost aprobate trei solicitări ce vizează:

1. Modernizarea sistemului de alimentare cu apă din toată comuna. Înființarea sistemului de alimentare cu apă în satele Coroiu și Ciortolom.

2. Extinderea rețelei de canalizare și stații de epurare în satele Tutova, Bădeana, Crivești, Ciortolom și Vizureni.

3. Modernizarea străzilor în satul Coroiu.

„Valoarea totală a sumei aprobate este 4,5 milioane euro. Urmează să lansăm procedurile de achiziție publică și sperăm ca în luna octombrie să emitem ordinele de începere a lucrărilor”, a precizat primarul comunei, Ion Corciovă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Programul CIORDEALĂ un borfaş din măfiuţă ….grav este că fură şi din banii noştri nu numa de la proştii , naivii şi hoţii care l-au făcut jupăn …..JAF …oare în ţara asta mai sunt poliţişti ,procurori ,judecători şă lucreze pt . noi care muncim cinstit ?

  2. Da cat fura dl primar Corviova, mai bine intrebat cat a furat, cu ce a cumparat apartamente fetelor in bucuresti, masini, are afacere magazine, ce face DNA, ANi, cat a citizat la partid, ce comision isi ia de la firmele constructorilor cu dedicat?ham?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.